Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vychudnutá česká herecká hviezda! Tereza má za sebou dva mesiace boja o zdravie!
Zdielať na

Vychudnutá česká herecká hviezda! Tereza má za sebou dva mesiace boja o zdravie!

Archívna reportáž

Po tom, čo sa herečka Tereza Ramba (33) ukázala na červenom koberci v odvážnych šatách spolu s manželom na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch, zrazu na dva mesiace zmizla. Ak by si niekto pomyslel, že niekde oddychovala pri mori, alebo inde na pokojnom mieste v prírode bez zvedavých očí verejnosti, veľmi sa mýlil. Mama dvoch malých detí sa počas prázdnin spolu s nimi trápila chorobami. A bola na to všetko viac-menej sama.

​Konečne sa Tereza objavila po čase aspoň na sociálnej sieti, aby sa ozvala fanúšikom, čo sa s ňou deje. "Tak sme boli chorí takmer dva mesiace. Rôzne vírusy, covid a potom baktérie v čreve a otec ďaleko a všetci sme si to pekne párkrát dokola vystriedali. Dedo nás takto vyfotil, keď nám šiel raz hodiť obed cez plot," vysvetľovala herečka svoju obtiažnu situáciu. Byť dva mesiace v takom stave, aký opísala, mať pri tom na krku dve taktiež choré maličké deti, si dokáže predstaviť snáď iba ten, kto zažil niečo podobné. Ramba sa zamyslela nad chorobami a svoje myšlienky zdieľala ako obvykle s jej sledovateľmi. 

"Mama mi prišla pomôcť, keď sme ešte nevedeli, čo nám je, takže sme ju tiež obdarovali covidom. Píšem to sem spätne preto, že nikoho život nie je stále dúha, srdce, jednorožci... Myslím, že toto sem patrí, obyčajné kruté veci, inak z tých životov zaliatych slnkom zblbnete, ľudia," opísala Tereza rodinné peripétie, keď covidom nakazila nechtiac mamu, ktorá jej prišla pomôcť v ťažkej situácii. Jediný, kto zostal zdravý, bol jej manžel, ktorý nebol doma. "Neviem, ktorý deň to bol a kto mal ktorú chorobu v akej fáze, mám to zliate," zverila sa so svojimi pocitmi vyslobodenia po týždňoch ležania v posteli s jej dvomi veľkými láskami, synom Mikolášom (2) a dcérkou Mirou (9 mesiacov), ktorých prezýva aj Slniečko, či Koláčik a Hviezdička.

Tereza spolu s manželom pre svojich fanúšikov pripravili pravidelný podcast: 

"My pomaly vstávame ako fénixovia z popola, ja som si vyskúšala, že prežiť sa dá ledačo, a teraz už hurá do sveta! Imunizovaní! Láska je. Na to nezabúdať, ani keď padáte na hubu," nezabudla pripomenúť Tereza s optimizmom jej vlastným napriek všetkému, čo prežila. "Potrebovali ste to jednoducho zasviniť štipkou cudzieho očistca. Pretože očistec to bol. Aj preto, že ten omicron dokáže s deťmi poriadne zamávať. A nemusí byť v pohode ani pre dospelých. Zakázala by som akékoľvek detské choroby a zakázala by som choroby vôbec. A vážne choroby by som postrieľala rovno pri stene. Tie ma paralyzujú. O tých ani nemôžem písať," dodala na margo chorôb, ktoré si ako ona, tak isto vôbec nikto nepraje. V každom prípade bicykel chorôb spôsobilo, že Tereza poriadne schudla, snáď už ale majú skutočne nepríjemnosti za sebou.

Tereza Ramba šokovala schudnutou postavou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie