Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TOTO od Hanychovej asi nikto nečakal, a najmenej Prachař! Zverejnila ich spoločné dojímavé video!
Zdielať na

TOTO od Hanychovej asi nikto nečakal, a najmenej Prachař! Zverejnila ich spoločné dojímavé video!

Zdroj: Instagram/AH

Nech už sa dá Agáte Hanychovej (37) vytknuť všeličo, treba uznať, že svoje dve deti má veľmi rada, stará sa o nie a snaží sa byť s nimi čo najviac. V týchto dňoch oslávila jej dcéra Mia 5 rokov a na Instagrame k tomu Hanychová zverejnila video s milým komentárom. Svoje sledovateľky tým dojala nielen kvôli dcérke.

Nečakanou hviezdou videa bol totiž Miin otec, Agátin exmanžel Jakub Prachař (39). V čase jej narodenia jej bol oporou, hoci ešte počas tehotenstva údajne pochyboval o svojom otcovstve. Vzťah herca s Agátou bol ako na hojdačke, obdivoval ju už od detstva, ale boli skôr kamaráti, až to v jeden moment medzi nimi prerástlo v lásku. Malo sa to udiať niekedy ku koncu jej vzťahu s Dopitom, potom to nabralo ale rýchlo na intenzite, až sa rozhodli počas návštevy Karlových Varov pre tajný sobáš. Po čase si svadbu zopakovali druhýkrát spolu s rodinou a blízkymi v kostole. Ale ako šiel čas, zistili, že je to medzi nimi už riadne nalomené a hoci boli iste obaja šťastní, keď prišla na svet malá Mia, vzťah už dlho nevydržal a v apríli roku 2019 sa rozišli.

Od narodenia Mii uplynulo práve päť rokov, no stále je dôvodom, aby sa Jakub a Agáta práve kvôli nej stretávali, keďže ju majú v striedavej starostlivosti. Iste Jakub nezabudol ani na dcérine piate narodeniny a prišiel jej pogratulovať. No azda ani on nečakal video, ktoré Agáta zverejnila. "Naše dievčatko má dnes 5 rokov," napísala k zostrihu Miinho života Agáta a prekvapivo, nesnažila sa Jakuba eliminovať, ale naopak - bol vo videu pomaly hlavnou hviezdou. Kvôli malej jubilantke sa s ním Agáta snaží vychádzať aj po rozvode. "Ide nám o to dieťa, takže sme v tomto rozumní," priznala sa svojho času Hanychová, ktorá sa rýchlo po rozvode vrátila k svojmu pôvodnému priezvisku.

Takto sa v minulosti vyjadrila Agáta o svojom dnes už exmanželovi Jakubovi Prachařovi: 

Tvrdo späť do reality ju vrátilo, keď pochopila, aký je Prachař nemilosrdný, keď ide o peniaze. Veľmi ju tlačil do vyplatenia jeho podielu na ich spoločne postavenom dome, ktorý sa Agáta rozhodla ponechať, pričom toľko peňazí ani nemala a musela jej pomôcť veľkou sumou mama."To, že som musela Jakubovi zaplatiť za veci, ktoré boli moje, napríklad som si dvakrát kupovala svoj pozemok, pretože som nemala silu na to sa s ním súdiť, hoci si myslím, že by som vyhrala, je iná vec. Ale ja radšej budem o pár miliónov chudobnejšia, ako by som bola vystresovaná a dostala rakovinu skôr ako z tých cigariet," zverila sa na Instagrame so svojou krivdou, pre ktorú vychladli aj jej posledné zvyšky lásky k Jakubovi. "Trvalo to fakt dlho. Je to možno šesť mesiacov dozadu, čo sa to zlomilo. Teraz, keď ho vidím, necítim k nemu vôbec nič a mám to vyriešené. Chcelo to čas, muselo to prebolieť," povedala nedávno a zdá sa, že konečne, na desiaty pokus od rozchodu s Jakubom, už našla toho pravého. Ale pri prelietavej Agáte nie je nikdy nič isté.

Agáta zverejnila na Instagrame dojímavé video, nechýbali ani fotky exmanžela Jakuba z pôrodnice v čase, kedy prišla na svet ich spoločná dcérka Mia: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie