Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Slováčka jeho sukničkárstvo dobehlo! Osud mu pripravili TAKÚTO pomstu!
Zdielať na

Slováčka jeho sukničkárstvo dobehlo! Osud mu pripravili TAKÚTO pomstu!

Archívna reportáž

Sedem rokov trvajúci mimomanželský vzťah Slováček nijako netajil

Aj keď na prvý pohľad nikdy nevyzeral hudobník Felix Slováček (79) ako veľký sukničkár, opak je pravdou. Nedá sa o ňom povedať, že by bol krásavec, ale má v sebe zrejme niečo, čím dokáže pritiahnuť pozornosť žien. Veď napokon, kto by tipoval, že si ho za manžela vyberie kráska, kedysi idol mužov, Dagmar Patrasová (66). Úspech aj u krásnych žien ho zrejme ešte viac povzbudil do ďalších dobrodružstiev, už aj ako ženáča. Už pred rokmi sem-tam vyplávali na povrch jeho avantúry v kúpeľoch, kam chodieval pravidelne. Ale kým vtedy sa to snažil vždy ututlať, s jeho sedemročným vzťahom s milenkou Luciou Gelemovou sa verejne chválil.

​Ako veľmi to zasiahlo jeho manželku Dagmar, sa dá odvodiť z jej zlého psychického stavu, na čo sa zrejme snaží zabudnúť s pomocou alkoholu, čo jej prináša len ďalšie nepríjemnosti. Aj keď sa po vlaňajšom rozchode Felixa s milenkou k manželke vrátil bývať do ich spoločného domu, s alkoholom zjavne k vlastnej škode neprestáva. Kvôli tomu sa od nej dištancuje aj je dcéra Anička. Slováčkovi akoby sa jeho nevhodné správanie vždy prepieklo. Ale naposledy, keď ho na afterpárty po premére filmu Jan Žižka nafotili s vnadnou blondínkou Lenkou Dragounovou pri veľmi šteklivých dotykoch, sa zdá, že to už naozaj riadne prehnal.

Dagmar najskôr po uverejnení fotografií s manželom údajne zúrila a konštatovala, že si chce stále dokazovať z ješitnosti svoje mužské ego. Ona sa vraj chystá na jesennú dovolenku do Talianska s priateľkou a ktovie, či sa tam nemieni stretnúť aj s jej dlhoročným priateľom Vitom. Škandál s vnadnou Lenkou ale podľa všetkého poznamenal neveľmi dobre aj Felixa. "Je pravda, že som sa dostal do situácie, že so mnou nikto nikam nechce ísť. Keď sa k nejakej priblížim, utečie alebo ma odmietne," priznal sa úprimne pre eXtra.cz a azda si mnohí povedia, že dobre mu tak.

Dáda a Felix a v spoločnej piesni s príznačným názvom Ve tvé hře scházím já z roku 1985:

Ale vraj to poznačilo aj jeho kariéru. "Keď si to čítajú solídni obchodníci, tak si môžu povedať: 'Toho Slováčka si nevezmeme na náš koncert.' Ubližuje mi to. Neviem, čo mám robiť. Predsa nebudem všade s chlapmi! To by potom písali, že som na mužov," konštatoval fakt, ku ktorému ale sám dobrovoľne prispieva. V rámci flirtu na afterpárty s Dragounovou sa neveľmi šikovne vyhovára.  "Viete, ako to tí fotografi vedia nafotiť. Aj keby som stál dva metre od nej, tak by to urobili, ako by sme boli milenci," poznamenal bez toho, aby sa nad sebou aspoň trochu kriticky zamyslel. Je zjavné, že "starý kocúr" na prahu osemdesiatky už svoje zvyky zrejme nezmení.

Dáda Patrasová už dlhé roky trpí a toleruje manželovi jeho tajné, ale aj verejné nevery a flirty: 

Súvisiace články

Najčítanejšie