Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
DiCaprio prelomil klebety! Randí s AŽ 27-ročnou supermodelkou, má dokonca aj dieťa!
Zdielať na

DiCaprio prelomil klebety! Randí s AŽ 27-ročnou supermodelkou, má dokonca aj dieťa!

Archívna reportáž

Ešte poriadne neodoznela správa o rozchode Leonarda DiCapria (47) s Camilou Morrone (25), s ktorou tvoril pár štyri roky, a už je na stole ďalšia romanca. To by v prípade Lea, ktorý prestriedal už celú plejádu slávnych krások, azda nebolo až také prekvapivé, no šokoval jej vek.

​Leonardo DiCaprio je známy nielen ako jeden z najlepších hercov svojej generácie či zapálený bojovník za záchranu planéty, ale aj ako milovník mladých žien. A to tak mladých, že na to mal dokonca aj hranicu. Hoci to zrejme celkom presne nesledoval, ale žiadna z jeho lások nedovŕšila 25 rokov. Vtipné je pritom najmä to, že len čo tento vek oslávila v júni Camila, nasledoval rozchod.

Len ťažko by sa dalo veriť tomu, že Leo trpí skutočne takouto zvláštnou "úchylkou" a toto by bola príčina rozchodu. A zdá sa, že aktuálne dokáže svetu, že to tak nie je, tým najpresvedčivejším spôsobom - bude mať frajerku, ktorá má viac, ako 25 rokov.

V roku 2020 Gigi otehotnela, hoci jej vzťah so spevákom bol vždy veľmi turbulentný:

​Síce nie o veľa, ale predsa len - Gigi Hadid má 27 rokov, no čo je ešte prekvapivejšie, je fakt, žeby chcel ísť Leonardo do vzťahu, kde už je jedno dieťa. Jedna z najvychytenejších topmodeliek súčasnoti má 2-ročné dievčatko so spevákom Zaynom Malikom, niekdajším členom skupiny One Direction. Správu o rodiacej sa láske priniesol magazín People.

Gigi je skutočne extra trieda, to ale u DiCapria platí vždy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Tomu prezradilo viacero zdrojov, že Leonardo a Gigi sa stretávajú v New Yorku. "Vzájomne sa spoznávajú," zdieľa jeden zo zasvätených a dodáva, že dvojica ale zatiaľ seriózny vzťah nenadviazala. DiCaprio ale vraj má oči len pre krásku a zjavne mu dva roky nad jeho povestný limit neprekážajú. Gigi je slobodná od októbra 2021, keď sa s Malikom rozišla po jeho incidente s jej mamou. Hoci spevák obvinenia z agresivity odmieta, musí si za každé zo štyroch obvinení odsedieť 90 dní podmienečne a musí  absolvovať kurz zvládania hnevu a program domáceho násilia. U Lea azda nič podobné nehrozí, len či by pri svojej povesti milovníka pokoja a súkromia zvládol rolu otca, je veľmi otázne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie