Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Agáta to povedala jasne a rovno pred kamerou! Soukup jej je NEVERNÝ!
Zdielať na

Agáta to povedala jasne a rovno pred kamerou! Soukup jej je NEVERNÝ!

Zdroj: Instagram/AH

Už druhý týždeň beží na súkromnej televízii relácia Agáta Jaromíra Soukupa. Obaja aktéri rozoberajú rôzne otázky na tému partnerských vzťahov. Témy a otázky im pritom môžu posielať aj diváci prostredníctvom oficiálnej webovej stránky. Prvá epizóda s Agátou Hanychovou (37) a Jaromírom Soukupom (53) sa odvysielala 5. septembra a pre mnohých bola sklamaním. V komentároch na sociálnej sieti im to dali riadne pocítiť. Zdá sa, že ich to zatiaľ neodradilo a pokračujú.

Atraktívnou témou ostatnej časti bola nevera. Ako sa ukázalo, každý z nich má celkom iné kritéria na posudzovanie, čo už za neveru považujú. Zrelý Jaromír Soukup je vraj k nevere zhovievavejší, čo sa dalo aj čakať. On sám sa ale konkrétne počas nejakého vzťahu o žiadnej nevere partnerky nedozvedel, ak k nej došlo, dozvedel sa o tom neskôr, keď už sa rozišli. Srdce ho preto kvôli tomu až tak nebolelo a neveru partnerke odpustil. Neprezradil však, či mu bola neverná Kateřina Brožová (54), s ktorou žil niekoľko rokov, ba sa s ňou aj zasnúbil. Jeho ďalšia známa priateľka, vnadná Tereza Mátlová (47), s ním chodila len krátko, ale aj to stačilo, aby tým nahnevala pre zmenu svojho partnera, magnáta v šoubiznise Františka Janečka (78), s ktorým má dcéru. Možno aj preto sa stiahla, aby mu vyhovela a nevyvolávala okolo seba zbytočnú publicitu. Soukup na seba vlastnú neveru neprezradil.

Na prekvapenie všetkých Agáta Hanychová, ktorá vystriedala po rozvode s hercom Jakubom Prachařom (39) zo desať partnerov, je na neveru oveľa citlivejšia. Hovorilo sa ale, že počas manželstva s Kubom k nevere došlo, no vraj z jej strany. Agáta tvrdí, že ju pre zmenu podvádzal jej partner Mirek Dopita, s ktorým má syna Kryšpína. "Ja som sa snažila a bolo to pre mňa naozaj ťažké. Snažila som sa štyri mesiace, ale odpustiť som mu nedokázala. Je to jednoducho zrada," zverila sa s jej pocitmi po prevalení Mirkovej nevery. On však ešte vtedy namietal, že ho podvádzala Agáta a podľa všetkého práve s jej budúcim manželom, čo by mohla potvrdiť aj rýchlosť, s akou sa prevalilo po jej rozchode s Dopitom, že už má nahradu.

Pripomeňte si mladučkú Agátu z roku 2006 v rozhovore s Leošom Marešom:

Pri pohľade na Agátin prelietavý prístup ku vzťahom sa len ťažko verí tomu, že za neveru považuje, už keď sa jej partner pozrie za nejakou inou ženou. Jaromírovi povedala v ich šou jasne: "Pre mňa je nevera, už keď sa na niekoho pozeráš, ako trebárs dnes. Povedal si, že to bude smutné, keď dievčatá prestanú nosiť sukne, to už je nevera." To je názor hodný inkvizácie a nie Agáty, no ktovie, možno jej vnútorná neistota z nej robí skutočne až takto absurdnú žiarlivku. Jaromír ale muža v sebe iste nezaprie, aby sa za peknou ženou neobzrel navzdory názoru Agáty. Napokon, podľa jej slov ho už považuje za neverníka, no evidentne mu tento "prešľap" prepáči. 

Jaromír Soukup sa napriek Agátinej žiarlivosti ženám nevyhýba: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Pozrite si tretí diel šou Agáta Jaromíra Soukupa:

Súvisiace články

Najčítanejšie