Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mal za ženu jednu z najsexi speváčok, teraz ju vystriedala o 21 rokov mladšia krásna Miss!
Zdielať na

Mal za ženu jednu z najsexi speváčok, teraz ju vystriedala o 21 rokov mladšia krásna Miss!

Zdroj: Instagram/JD

Ďalší zo slávnych fešných hercov, americká hviezda napríklad aj z filmu Transformers, Josh Duhamel (49), opäť vstúpil do chomúta. Počas víkendu sa mal oženiť s krásnou Miss USA z roku 2016, Audrou Mari (28) a neodradil ich ani veľký vekový rozdiel. Herec bol už raz ženatý so speváčkou Fergie a má s ňou aj syna, pre jeho mladú krásnu partnerku ide o prvé manželstvo. Zasnúbili sa začiatkom roka a so svadbou sa poponáhľali, keď nevyčkali ani na tradičné do roka a do dňa.

​Aj keď o svojej svadbe verejnosť oficiálne neinformovali, ktosi ich videl ako nasadajú v provinčnom meste Fago v Severnej Dakote, odkiaľ  pochádza nevesta, do historického červeného kabrioletu Cadillac. Očitý svedok ich videl pred nástúpením do auta pózovať a vyzerali pritom šťastne. Obrad sa zejme konal v tamojšom luteránskom kostole, pričomnevesta na sebe mala objemné biele svadobné šaty a ženích tmavý smoking. Obaja sa potom premiestnili na zhruba pol hodinu do baru, pričom sa uvoľnene bavili. Potom sa viezli ďalej v otvorenom Cadillacu a mávali okoloidúcim. Ďalšia oslava sa mala konať už iba v kruhu najbližších.

Duhamel, ktorý je tiež rodák zo Severnej Dakoty, požiadal Audru o ruku počas prechádzky po pláži v januári 2022. Otázku so žiadosťou o ruku tajne napísal na papier a umiestnil ho do fľaše, ktorú pohodil do piesku, aby ju tam akoby náhodou objavili. "Je to tu!! Našla správu vo fľaši, ktorú vyplavilo na breh a povedala ÁNO!!!," napísal potom Josh na svoj profil na Instagrame. "Moje srdce je také šťastné... Milujem ťa, Josh Duhamel," komentovala to Mari vo svojom príspevku na Instagrame. Obaja sú zrejme veľkí romantici a snaď im to zostane aj už ako manželom.

Josha Duhamela preslávili najmä romantické komédie, jednou z nich je aj Život je raz taký z roku 2010:

Dvojica sa údajne zoznámila vďaka ich spoločným kamarátom na jar roku 2019 a začali spolu chodiť zhruba od mája. Prichytili ich spolu v Toronte, kde sa k sebe zamilovane túlili na letisku. V tom istom roku ukončil herec aj manželstvo s Fergie, s ktorou sa rozišiel už v roku 2017. Manželmi boli od roku 2009 a narodilo sa im jedno dieťa, teraz už deväťročný syn Axel a otcovi novú manželku vraj dopraje. Po zásnubách s Audrou Duhamel  povedal pre US Weekly: "Je veľmi nadšený. To bola pre neho veľká udalosť. Vychádzajú spolu skvele. Bolo to dobré." Ktovie, možno sa dočká zakrátko od otca s novou manželkou aj ďalšieho súrodenca. Čo mu nemožno uprieť, je skvelý vkus - o Fergie z kapely Black Eyed Peas snívajú milióny mužov po celom svete, rovnako krásna je aj Audra. Ale napokon, aj Josh je veľký fešák a že oslávi onedlho 50, by mu iste nikto netipoval.

Audra sa pochválila zábermi zo svadby s Joshom na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Audra Duhamel (@audramari)

Súvisiace články

Najčítanejšie