Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO je tá znetvorená tvár?! Slávna topmodelka sa prešla po 15 rokoch po móle!
Zdielať na

TOTO je tá znetvorená tvár?! Slávna topmodelka sa prešla po 15 rokoch po móle!

Zdroj: instagram/LE

Je to už rok, čo vyšla hviezdna modelka Linda Evangelista (57) s pravdou von, prečo sa neukazovala posledných šesť rokov na verejnosti. Bol to naozaj šok pre všetkých, ktorí ju poznali ako módnu ikonu, ktorá vraj kedysi podľa vlastných slov ani nevstala z postele za menej ako desaťtisíc dolárov. Dôvodom náhleho zmiznutia bolo, že sa za seba hanbila. Aby sa zbavila nadbytočného tuku, podstúpila pred šiestimi rokmi zákrok na zmrazenie tukových buniek. Bola však jednou z tých pár veľkých výnimiek, ktorým sa potom tuk práve začal tvoriť vo zvýšenej miere a vraj to nešlo napraviť. Zúfalá modelka nemala odvahu na návrat na módne móla na rozdiel od jej slávnych rovesníčiek ako Kate Moss či Christy Turlington.

​V neistej súčasnosti a v ešte neistejšej do budúcnosti, je akou-takou istotou aspoň návrat do minulosti. Došli na to aj v módnom priemysle, a tak návrat hviezdnych modeliek na módnu scénu, ako aj módy z deväťdesiatych rokov minulého storočia, nikoho ani veľmi neprekvapuje. Módny taliansky gigant Fendi a jeho kreatívna riaditeľka Kim Jones usporiadal módnu prehliadku v New Yorku na oslavu 25. výročia slávnej kabelky Baguette v tvare bochníka navrhnutej Silviou Venturini Fendi v roku 1997. Na módne mólo ju za obrovského potlesku nevyniesol nikto iný ako Linda Evangelista.

Ešte predtým sa objavila na titulnej strane Vogue, kde si vo vnútri časopisu mohli čitatelia prečítať jej strastiplnú story o jej údajnom znetvorení tela po zmrazujúcej procedúre.  O svojom probléme prehovorila prvýkrát už vlani a získala si tým veľkú podporu verejnosti. Na obálku Vogue pózovala fotografovi Stevenovi Meiselovi a vyfotil ju tak bravúrne, že žiadne stopy po znetvorení nevidno. "Fotografie sú vyretušované, čeľusť a krk mi drží lepiaca páska," odkryla Linda pravdu. Návrat k modelingu nebude podľa jej slov jednoduchý. "Určite ma neuvidíte v plavkách. Bude ťažké nájsť si prácu s vecami, ktoré zo mňa bez retušovania, lepenia a maskovania vyčnievajú," zverila sa Linda.

V klipe k piseni Freedom od George Michaela sa okrem iných známych modeliek objavila aj ikona 90. rokov, Linda Evangelista:

Na módne mólo v newyorskej tanečnej sále Hammerstein na Manhattane v rámci newyorského týždňa módy vystúpila Linda Evangelista na záverečnú klaňačku v obrovskom modrom plášti Tiffany so striebornými rukavicami a taškou Baguette na ramene. Tiffany aj Fendi vlastní luxusný gigant LVMH. Okamžite sa stala spolu s taškou hviezdou večera. Ovácií v stoji sa Linde dostalo aj od jej kolegýň supermodeliek Christy Turlington Burns, Shalom Harlow, Amber Valletta a Kate Moss, ktoré ju povzbudzovali z prvého radu. Vedľa nich sedela aj herečka Sarah Jessica Parker, ktorá zahrala slávnu Carrie posadnutú slávnou kabelkou v seriáli Sex v meste. Výber Lindy ako tvár reklamnej kampane ikonickej kabelky Fendi nemohol byť snáď ani lepší, len či uspejú aj chlep

Linda Evangelista dnes:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Súvisiace články

Najčítanejšie