Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako jej to mohla spraviť?! Patrasová vyrobila škandál na premiére jej dcéry, tá ju nechce ani vidieť!
Zdielať na

Ako jej to mohla spraviť?! Patrasová vyrobila škandál na premiére jej dcéry, tá ju nechce ani vidieť!

Archívna reportáž

Zásadný rozvrat spôsobila v rodine dlhoročná milenecká aféra Felixa Slováčka

Dcéra herečky Dagmar Patrasovej (66) a hudobníka Felixa Slováčka (79) ide zrejme v maminých stopách, čo sa týka kariéry. Najnovšie dostala príležitosť zahrať si hlavnú úlohu v novom muzikáli určenom najmä pre deti, Alenka v ríši zázrakov. Premiéra bola tento týždeň v Hudobnom divadle Karlín za účasti mnohých pozvaných hostí, medzi ktorými nechýbali ani rodičia Aničky Júlie Slováčkovej (27). Na dcéru boli patrične hrdí a na záver predstavenia to potvrdili dlhým potleskom v stoji, spolu s ostatnými divákmi. Potom však prišla pohroma v podobe Dádinho nezvládnutia situácie na afterpárty.

​Na dosky javiska Hudobného divadla v Karlíne sa dostala nová adaptácia svetoznámeho muzikálu Alica v ríši zázrakov, ktorá ponúka nový pohľad na Alicinu cestu po čudesnej krajine fantázie, podľa diela Lewisa Carrola.  Hudbu k nemu zložil Vašo Patejdl, scenár a texty piesní vzišli od známej umeleckej rodiny Pixovcov. Rodina Dagmar Patrasovej ale na jeho premiére zažila dramatické vyvrcholenie, píše portál Blesk.cz. Pričinila sa o to ona sama svojím nadmerným popíjaním na afterpárty.

Po skončení premiérového predstavenia sa rodičia dcéry Aničky, hrdí na jej výkon, ako aj výkon ich syna Felixa, ktorý so svojím orchestrom sprevádzal celé predstavenie, odobrali na afterpárty, kde ako tradične, nemohlo chýbať ani občerstvenie s vínom. Dagmar si ho dopriala zrejme trochu viac, čo na nej bolo aj hneď vidno. Keď sa to dostalo do uší Aničky, radšej na afterpárty ani neprišla, hoci bola hlavná hviezda, márne ju rodičia vyčkávali.

Pozrite si ukážky z príprav na muzikál:

Po čase prišiel ich syn Felix, ktorý im zrejme oznámil aj dôvod, prečo sestra odmietla prísť. To sa Dády veľmi dotklo, psychicky situáciu neuniesla a zrejme si na to vína dopriala ešte viac, ako zvládla. Chcela či aj musela odísť predčasne domov, ale Felix ju odmietol odprevadiť. Ujala sa toho Dádina manažérka, ktorá ju pridŕžala cestou k autu, počas ktorej sa musela Patrasová chvíľu pridržať aj pouličnej lampy. Priatelia jej museli pomáhať aj nastúpiť do auta. Felix sa zostal baviť nerušene až do konca. Hoci by človek mohol mať trochu pochopenia pre Dádinu nalomenú psychiku po dlhoročných neverách jej manžela, to, že sa neovládla a dcére pokazila tak významný deň, je skutočne hanba. TU si môžete pozrieť, ako Dáda vyzerala...

Anička pritom nesie tieto mamine problémy veľmi ťažko. Už pred časom sa zverila Blesku, že sa chce dištancovať od svojich rodičov. Verejnosť jej stále dáva najavo, koho je dcérou aj nepríjemnými otázkami. "A vôbec nechápem prečo. To je aj dôvod, prečo sa k tomu nechcem vyjadrovať. Nežijem s rodičmi, snažím sa pre nich urobiť maximum, ale už tak nemôžem robiť na úkor svojho života," objasňovala svoje rozhodnutie Anička, ktorá sa len pred pár rokmi liečila z rakoviny prsníka, ktorú dostala zrejme aj zo stresov. Verí, že sa jej nevráti, ale práve preto potrebuje pohodu v živote a rodičia akoby si to ani neuvedomovali, keď neustále vyrábajú nové a nové škandály.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie