Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Známa herečka ako 54-ročná porodila, teraz ukázala opäť dokonalú figúru, aj mladého manžela!
Zdielať na

Známa herečka ako 54-ročná porodila, teraz ukázala opäť dokonalú figúru, aj mladého manžela!

Zdroj: Instagram/BN

Nielen mediálny magnát Jaromír Soukup si obľúbil prímorské španielske mesto Marbellu, v týchto dňoch si tam užíva leto aj bývalá modelka a herečka Brigitte Nielsen (59). Nie je tam sama, spolu s ňou je aj jej o šestnásť rokov mladší manžel Mattio Dessi a ich štvorročná dcérka Frida. Tú porodila vo svojich 54 rokoch a stala sa tak najstaršou matkou medzi celebritami. Veľmi po dieťati s Dessim, napriek svojmu veku, túžila a jej radosť bola o to väčšia, že sa jej po štyroch synoch konečne narodilo dievča.

​Táto legendárna herečka z filmu Červená Sonja, ktorý nakrútila pred 37 rokmi sa stále cíti byť v dobrej forme. Veľa vraj preto aj robí. "Dobre sa o seba starám a je to vidieť. Cvičím trikrát týždenne, stravujem sa veľmi zdravo, naozaj sa starám o svoje telo a pre mňa sa to stalo zábavou," pochválila sa pre Daily Mail s tým, že by sa v prípade potreby stále mohla oháňať mečom v bojových scénach: "Tie bojové scény by som mohla robiť aj teraz," dodala s hrdosťou. Brigitte sa tiež priznala, že by sa rada zúčastnila na dlho odkladanom remakeu filmu. "Možno by som mohla byť mamou Červenej Sonji! Učiť ju, ako narábať s mečom, ako vyhrať boj, "zasmiala sa, a zrejme to nemyslela iba ako žart. 

Nielsen sa narodila v Dánsku, kariéru začala ako modelka, keď ju v roku 1985 ako 22-ročnú objavil taliansky producent Dino De Laurentis a nakrútil s ňou film Červená Sonja. V tom istom roku nakrúcala aj film Rocky IV - Bitka storočia po boku Sylvestera Stalloneho. V čase nakrúcania sa s ním začala stretávať aj v súkromí a už koncom roka 1985 sa vzali. Ich manželstvo trvalo ale iba dva roky. Neskôr bola ešte zopárkrát vydatá, posledné manželstvo s otcom jej dcérky, producentom Dessim, je už jej piate. Má aj päť detí.

Briggite ako nebojácna Červená Sonja po boku Arnolda Schwarzeneggera:

S manželom vraj pripravujú čisto ženský projekt s názvom Furies."Moje vysnívané obsadenie by bolo vekovo zmiešané s dvoma alebo tromi slávnymi herečkami z 80. alebo 90. rokov. Veľmi rada by som tam mala Lindu Hamilton a Sigourney Weaver,"  hovorí."Je to o ženách, ktoré preberajú zodpovednosť a ktorých hlavným cieľom je vernosť, ktorú si prejavujú navzájom. To je to, čo by dnes ženy mali robiť. Mali by sme sa navzájom chrániť. Nemala by nás rozdeľovať žiarlivosť alebo záujem o moc," prezrádza. O sebe ako herečke neuvažuje, rada by zostala za kamerou. 

Brigitte si užíva život po boku mladšieho partnera a ich malej dcérky:

Brigitte tvrdí, že plastiky vraj ešte nepodstúpila. Verí, že spôsob, ako vyzerať krásne, je prijať to, čo máte, a potom na tom aj pracovať. Aktuálne sa ukázala v Španielsku na pláži v bikinách a jej 183 cm vysoká postava bola neprehliadnuteľná. Každému tak padlo do oka, že je stále dokonalo štíhla aj pevná, ani rok, ani päť detí na tom nič nezmenili.

Súvisiace články

Najčítanejšie