Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To je ale nechutné! Skutočne opľul hviezdny spevák hereckého kolegu v priamom prenose?!
Zdielať na

To je ale nechutné! Skutočne opľul hviezdny spevák hereckého kolegu v priamom prenose?!

Archívna reportáž

Na pondelňajšej premiére filmu It's Nothing, Darling, teda To nič, miláčik, na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach, došlo zdanlivo k veľkému faux pas. Vo filme hrajú okrem predstaviteľky hlavnej úlohy, charizmatickej Florence Pugh, aj fešák Chris Pine a tiež aktuálne vychytený spevák Harry Styles a jeho priateľka a zároveň režisérka filmu Olivia Wilde. No zdalo sa, že v tomto tíme to skôr vrie, akoby to bolo vrelo srdečné.

​​Jednak to vyzeralo tak, že Harry Styles sa pri spoločnom fotení odmietal postaviť po boku svojej priateľky, no ešte horší bol pohľad na situáciu, keď si sadal po boku Chrisa Pinea. Z videa, ktoré koluje po sociálnych sieťach, sa totiž javí, že Harry napľul na Chrisa, a ten len neveriacky prestal tlieskať a krútil hlavou. 

​​Ktovie, možno Harrymu prekážalo, že pri Olivii nesedel on a žiarlil, alebo je za tým ešte čosi z nakrúcania..?  Fanúšikovia oboch hviezd by nemali pokoja, ak by sa nedozvedeli, čo sa to vlasne stalo. "Aby bolo jasné, Harry Styles na Chrisa Pinea nepľul," povedal rezolútne Pineov zástupca pre magazín People s tým, že to bol len výsledok zvláštnej ilúzie. "Medzi týmito dvoma mužmi nie je nič iné ako rešpekt a akýkoľvek náznak opaku je očividným pokusom o vytvorenie drámy, ktorá jednoducho neexistuje," dodal a je fakt, že počas premietania aj po premiére herci spolu priateľsky komunikovali.

Už ale počas kampane filmu viaceré roztržky vo filmovom tíme vyvolali špekulácie, že medzi osobami zapojenými do projektu neprebieha všetko v priateľskej láske. Na pondelkovej slávnostnej premiére však nechýbali všetkým úsmevy na tvári. Pine sa na červenom koberci so srdečným výrazom fotil s hviezdou filmu Florence Pugh. Počas dlhého standing ovation po premietnutí filmu zas Styles pomerne odvážne na pery pobozkal hereckého kolegu Nicka Krolla. Ľudia na sociálnych sieťach však poukázali na to, že medzi režisérkou filmu Oliviou Wilde a Florence Pugh nevideli žiadnu vzájomnú interakciu.

Pozrite si trailer k filmu:

Wilde mala ale pre Pugh na pondelňajšej tlačovke len slová chvály. "Florence je sila. Nedokážem dostatočne vyjadriť, aká som poctená, že je našou hlavnou predstaviteľkou. Vo filme je úžasná," vyznala sa k obdivu k nej. Dostala ale aj otázku, čo je pravdy na tom, že medzi ňou a Pugh došlo k roztržke. "Nemám potrebu k tomu niečím prispievať. Myslím si, že je to dostatočne živené," odpovedala diplomaticky. Chris Pine sa zdal byť chvíľami roztržitý, čo na twitteri viacerí posmešne komentovali ako "Chris Pine astrálne projektuje". Je zaujímavé, že Harry Styles získal úlohu po pôvodnom predstaviteľovi, hercovi Shia LaBeoufovi, keď ho po jeho údajných konfliktoch a bojovej nálade na pľaci Wilde veľmi rýchlo vyhodila. No ako sa zdá, ani náhodou by nebol jediný, kto sa nevie zmestiť do kože.

Chris je veľký fešák:

Súvisiace články

Najčítanejšie