Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mladší frajer slávnej herečky jej starnutie nezvládol! Rozchod za to, že odmietla ísť na BOTOX!
Zdielať na

Mladší frajer slávnej herečky jej starnutie nezvládol! Rozchod za to, že odmietla ísť na BOTOX!

Zdroj: Instagram/SS

Americká filmová hviezda Sharon Stone (64) sa má stále čím pochváliť. Trúfne si robiť aj modelku predvádzajúcu spodnú bielizeň a veru sa za svoju postavu hanbiť nemusí. Aj jej tvár vyzerá na fotkách mladistvo a príťažlivo a človek by sa nečudoval, ak by si stále mohla vyberať aj medzi značne mladšími nápadníkmi. No jeden sa zachoval naozaj chrapúnsky.

Sharon Stone šokovala priznaním o príčine rozchodu s jej výrazne mladším nápadníkom. Trval na tom, že sa herečka musí nechať pravidelne napichať botoxom, aby sa jej vyhladila tvár, prezradila v rozhovore pre Vogue. Ona ale taký zásah odmieta, užila si toho po mozgovej príhode pred niekoľkými rokmi až-až.  ​V rozhovore pre arabské vydanie Vogue spomínala Sharon na operáciu mozgu po  mŕtvici. "Bolo obdobie môjho života, keď som bola super slávna, dávala som si botox a výplne a podobné veci. A potom som dostala masívnu mŕtvicu a deväťdňové krvácanie do mozgu a musela som si dať viac ako 300 injekcií botoxu a vyplní, aby sa mi opäť sformovala jedna strana tváre," opisuje herečka smutnú udalosť vo svojom živote. Operáciu, ktorá trvala až sedem hodín, podstúpila ešte v roku 2001.  Strach spojený s injekciami a ich nevyhnutnosť v procese zotavovania zmenili jej pohľad na ne. Z "márnivého luxusu" sa stali akousi masívnou, bolestivou neurologickou potrebou.

Hoci Sharon chápala, že by to azda jej frajerovi, ale iste aj jej samotnej, zvýšilo sebavedomie, nechať sa vyhladiť botoxom, na jeho apel zareagovala jednoznačne. "Pokiaľ vo mne nevidíš viac než toto, prosím, nájdi cestu k dverám a odíď,“ odkázala mu. "Ešte raz sme sa potom stretli, ale stratil záujem sa so mnou ďalej vídať," skonštatovala Sharon a poznamenala, že by aj tak nechcela vo svojom živote niekoho, kto by oceňoval len jej krásu. "Stále mi niekto ponúka facelifting, ale úprimne si myslím, že umenie starnutia spočíva v nedokonalostiach, ktoré sú zmyselné. Ľudia sa boja zmien. Že o niečo prídu. Nechápu, že tým tiež niečo získajú," dala slávna herečka dobrú radu. V jej prípade to rozhodne funguje, hoci vrásky pribúdajú, nosí ich s gráciou a dokonca aj sexappealom jej vlastným.

Sharon v legendárnej scéne z filmu Základný inštikt:

Sharon spokojne berie svoj vzhľad taký, aký je, o čom svedčí aj jej príspevok na Instagrame zo začiatku leta, v ktorom pózovala hore bez pri bazéne."Zverejnila som to, pretože mám pocit, že ženy sa stanú neviditeľnými, keď sa stanete matkami a máte 45 rokov a ľudia okolo vás chodia, akoby ste tam ani neboli," zdieľala svoj názor na sociálnej sieti s jej sledovateľkami, ktoré tým chcela povzbudiť. Vysvetlila, že fotografia vznikla počas jedného popoludnia, keď sa zabávala spolu s priateľkami fotením a tešili sa z toho. Všetky sa dohodli, že sa budú neustále snažiť zvyšovať si navzájom sebavedomie, pretože "život vám s pribúdajúcim vekom nie vždy dáva pocit, že ste víťazka".

Sharon nedávno zverejnila záber pri bazéne "hore bez": 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Súvisiace články

Najčítanejšie