Skoro jasno
12°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
To bolo rýchle! Pár dní po rozchode už DiCapria načapali s TOUTO mladučkou kráskou!
Zdielať na

To bolo rýchle! Pár dní po rozchode už DiCapria načapali s TOUTO mladučkou kráskou!

Archívna reportáž

Ktovie, či si skvelý hollywoodsky herec Leonardo DiCaprio (47) nevšíma, že aj on, ako každý smrteľník, starne, ale za partnerky si vyberá zásadne krásky do 25 rokov. No ani raz sa z toho nevyvinul natoľko hlboký vzťah, aby ho posunul aspoň k zásnubám. O svojom súkromí herec zásadne nehovorí, takže sú všetci odkázaní iba na dohady. Po tom, ako sa potichu rozišiel s argentínskou modelkou Camilou Morrone, krátko po dovŕšení jej 25 rokov, prichytili ho paparazzi s novou exkluzívnou kráskou s extrémne dlhými nohami. Žeby táto konečne Lea "zlomila"?

​Paparazzi nachytali Lea s mladou ženou pri Saint Tropez pred jeho jachtou a chvíľu trvalo, kým sa zistilo, o koho ide. Prekvapivé je, že hoci má len 22 rokov, už sa stihla yvdať aj rozviesť. Modelka Maria Beregova (22) pochádza z Ukrajiny. Podľa denníka Daily Mail ale, spolu s rodičmi vlastniacimi farmaceutickú firmu, žila a študovala roky vo Švajčiarsku, pokým sa nevydala za Ahmeda Masouda Abdelhafida (30). Ten spolu s bratom riadi realitné a módne impérium v Monaku a je vnukom bývalého líbyjského ministra vnútra spájaného s Kaddáfim. Čerstvo rozvedená Maria študuje v Londýne obchod a právo. 

Do Saint Tropez sa vybrala, aby si oddýchla po rozvode a hneď sa pochválila ubytovaním v luxusnej vile Belrose, kde stojí noc 1220 dolárov. Veľmi rada sa fotí pri všetkom, čo symbolizuje luxus, ako sú jachty, lietadlá, či sa chváli značkovými luxusnými kabelkami a oblečením. S Leonardom sa Beregova zoznámila zrejme na nejakej party v miestnom nočnom klube v Saint Tropez, odkiaľ s ňou odišiel na svoju jachtu, kde sa pripojila k zabávajúcej sa spoločnosti. Treba však povedať, že herca sprevádzal aj Tobey Maguire, ktorý je jeho dlhoročným priateľom.

Leo v prvom rade "zachraňuje planétu", v druhom rade sa venuje herectvu a v treťom rade stíha aj mladučké milenky:

​To, čo je medzi ním a Mariou, vedia presne len oni dvaja, ale podľa veku a vizáže zapadá do jeho stereotypu. Samozrejme sa hneď objavili k tomu patričné komentáre. "V živote sú isté 3 veci... Smrť... dane... a Leonardo DiCaprio, ktorý sa vždy rozíde so svojou priateľkou skôr, než sa jej plne vyvinie predná mozgová kôra," vtipne poznamenal ktosi na sociálnej sieti. Je málo pravdepodobné, že by išlo tentokrát o výnimku, no mnohým ženám aj krátky románik s hviezdou vyhovuje, a na zviditeľnenie azda nie je lepšia cesta.

Maria sa pochválila dovolenkou v Saint-Tropez aj na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Medzi slávnymi svetovými hviezdami jeho generácie je DiCaprio pomaly jediný, ktorý sa ešte neoženil a zrejme netúži ani po potomstve. Pritom, ktorá žena by ho nechcela, ale Leo je veľmi vyberavý, každá musí spĺňať minimálne podmienku veku do 25 rokov a byť modelkou. Aspoň podľa doterajšej štatistiky to tak vyzerá. Za posledných dvadsať rokov sa pri ňom vystriedali presne také typy. Takmer každej z nich sa vďaka známosti s ním podarilo zvýšiť svoj kredit na trhu šoubiznisu a potom z toho vyťažiť v ich kariére čo najviac. Iste preto vzťah s ním aj bez svadby žiadna neľutuje. Medzi ne patrila Gisele Bündchen, s ktorou randil v rokoch 2000 až 2005, či po rozchode s ňou Bar Refaeli z Izraelu, s tou to ukončil v roku 2011.

Súvisiace články

Najčítanejšie