Oblačno
13°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Dion je na svete! Zuzana Plačková porodila svoje vytúžené dieťatko!
Zdielať na

Dion je na svete! Zuzana Plačková porodila svoje vytúžené dieťatko!

Archívna reportáž

Deväť mesiacov čakania sa pre Zuzanu Strausz Plačkovú skončilo. Hoci treba uznať, že vo finále jej už dávalo tehotenstvo poriadne zabrať, azda ako každá mama, aj ona iste potvrdí, že to všetko stálo za to.

​Bolo to veľké prekvapenie, keď sa Zuzana podelila s fanúšikmi v zime počas dovolenky v Mexiku, že sa s Reném stanú rodičmi. Po dieťatku veľmi túžila, no akosi sa nedarilo. Paradoxne, kolesá osudu sa rozkrútili práve v čase, keď zažívali tie najťažšie chvíle - obvinení z drogovej trestnej činnosti strávili štyri dni za mrežami.

A nieked krátko po prepustení im osud doprial ten najväčší dar. Tehotenstvo Zuzana znášala pomerne dobre, no výsledky neboli vždy ideálne, na začiatku posledného trimestru jej napríklad zistili silnú anémiu, krátko nato musela začať užívať lieky a pichať si B12, z ktorého sa výrazne priberá. Zuzanina váha sa vyšplhala nad sto kíl, ledva chodila a ledva dýchala, ako sa priznala v jednom z posledných príspevkov pred pôrodom.

Najťažšie chvíle manželov Strauszovcov predchádzali tým najkrajším:

​Ešte krátko predtým, ako priviedla synčeka na svet sa sťažovala, že má bruško "príliš vysoko", čo vytvára, pochopiteľne, tlak na bránicu a dýchanie je zhoršené. Teraz už má po problémoch. Chlapček prišiel na svet v nemocnici na Kramároch, ako Zuzana už dávnejšie avizovala, keď bola pri hospitalizácii pre anémiu spokojná s prístupom v tomto zariadení. Pôrod prebehol cisárskym rezom, a ako je z fotiek a videí jasné, mama aj chlapček sú v poriadku. Viac informácií Zuzana zatiaľ neprezradila, ale je jasné, že sú všetci traja totálne šťastní. Gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie