Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ondřej Brzobohatý prvýkrát o láske k moderátorke Daniele! A TOTO si myslí o Kuchařovej!
Zdielať na

Ondřej Brzobohatý prvýkrát o láske k moderátorke Daniele! A TOTO si myslí o Kuchařovej!

Archívna reportáž

Aj keď je nečakaný rozvod sympatického bývalého manželského páru Ondřeja Gregor Brzobohatého (39) a Táťány Kuchařovej (34) ešte stále veľmi citlivou témou, ani jeden sa otázkam na túto tému nevie vyhnúť. Na rozdiel od Táni sa zdá byť ale Ondřej predsa len už viac nad vecou. Obaja sú krásni, talentovaní ľuďia s veľkými ambíciami. Žiaľ, každý v inom smere, čo azda napokon vyústilo do vzájomného odcudzeniu sa. Pandémia, keď ich spoločenský a profesionálny život stagnoval, to iba zavŕšila. Nespájali ich ani spoločné deti, a keď sa k rodičovstvu odhodlali, bolo už zrejme veľmi neskoro. Zatiaľ čo Táňa je stále sama, Ondřej si lásku našiel.

​Brzobohatému nemožno uprieť, že sa v kritickom období počas rozchodu, aj po rozvode s Táňou správal diplomatickejšie ako ona. Pokým ho ona nazvala patologickým klamárom, on na ňu nepovedal jedno krivé slovo, ako sa to potvrdilo aj v poslednom jeho rozhovore v relácii Face to Face na Stream.cz"Dodnes si Táňu vážim a vždy si ju budem vážiť. Je to úžasná žena, výnimočná osobnosť, ktorá mnoho dokázala. Ani si nemyslím, že to, čo písal bulvár, by myslela vážne," vyzdvihol Ondřej peknými slovami svoju exmanželku. Na otázku, ako sa stavia k tomu, čo sa o nich hovorí a píše, odpovedať jasne ale nedokázal.

"Vlastne som ešte nedospel k žiadnej sumarizácii, čo sa týka bulvárnej smršti, ale pravdu poznáme len my dvaja. Nie je to nutné hlásať z jednej, alebo z druhej strany. Zdráham sa k tomu akokoľvek vyjadrovať," odpovedal diplomaticky vydarený syn už zosnulého herca Radka Brzobohatého a herečky Hany Gregorovej. Vďaka svojmu otcovi, ktorý nekompromisne dbal na jeho hudobné vzdelávanie už od detstva, sa stal okrem herca aj uznávaným hudobným skladateľom a interpretom. V júni mal premiéru jeho prvý muzikál na motívy scenára filmu Slunce, seno a jahody. Na budúci rok pripravuje v Karlíne ďalší muzikál a zároveň píše knihu s názvom Muzikológia. 

Počas trvania lásky Ondřeja a Taťány spolu stihli nakrútiť klip k jeh piesni s názvom Identity: 

A nezaháľa ani počas letných mesiacov, o pracovné ponuky rozhodne núdzu nemá. Nakrúca seriál Dobré správy, ktorý sa začne v televízii vysielať na jeseň. "Je to dosť veľká nálož, pretože každý diel seriálu má vyše hodiny. Takže vlastne môžem povedať, že od júla pracujem na štyroch celovečerných filmoch," zveril sa Brzobohatý. Iste ho teší, že má pritom po boku moderátorku Danielu Písařovicovú (43), s ktorou si rozumejú aj bez slov, ako to vyplýva z Ondrovho priznania. "Dve nešťastné lásky tvoria jednu šťastnú. To povedal môj kamarát v úlohe Sancha Panzu na derniére Dona Quijota, na ktorej som bol s Danielou. V ten moment sme sa na seba pozreli a vedeli sme," opísal silný moment vnútorného poznania, ako to obaja cítili. Na novú lásku bol pre nich zjavne najvyšší čas, najmä ak by chceli mať dieťatko, po ktorom najmä Daniela neskrývane túži.

Ondřej našiel svoje šťastie po boku moderátorky Daniely Písařovicovej:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie