Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nenávisť medzi Victoriou Beckham a manželkou jej syna Brooklyna?! Nicola povedala AKO to je!
Zdielať na

Nenávisť medzi Victoriou Beckham a manželkou jej syna Brooklyna?! Nicola povedala AKO to je!

Archívna reportáž

Nicola Peltz (27), manželka Brooklyna Beckhama (23), najstaršieho syna Victorie a Davida Beckhamovcov, hneď od začiatku ich vzťahu v roku 2019 veľm dobre zapadla do rodiny. Keď sa ich vzťah stal oficiálny, Nicola na svojom instagramovom profile pravidelne zdieľala fotografie ako s Brooklynom, tak aj s členmi jeho rodiny. Veľmi často ukazovala, aký pekný vzťah panuje medzi ňou a sestrou Brooklyna, Harper (11), o ktorej sa vyjadrovala ako o svoje malej sestre. Victoria vždy medzi prvými lajkovala a komentovala Nicoline príspevky, tá zas o módnejy značke Victorie tvrdila, že je "snom". Na svadbu si ale nedala model od svokry, čo vyvolalo rôzne fámy o ich nezhodách.

​Svadba Brooklyna a Nicoly, pochádzajúcej z jednej z najbohatších amerických rodín, sa uskutočnila v plnej paráde na Floride, v honosnom sídle jej rodiny. Napriek očakávaniu si nevesta neobliekla šaty z dielne salónu Victorie, ale od Valentina. "Moje vysnívané šaty, ďakujem," predviedla sa v nich na fotografii, ktorú zdieľala na Instagrame. Victoria zas na sociálnej sieti zdieľala fotografie svadobných hostí, ktorí mali na sebe jej návrhy, a napísala: "Som taká hrdá, že som na túto príležitosť obliekla niektoré z mojich obľúbených dám a najlepších priateľov."  To hneď vyvolalo medzi ich sledovateľmi dojem, že ide o jasnú rivalitu.

Začiatkom mesiaca v Page Six uviedli, že podľa ich dobre informovaného zdroja medzi oboma už nejaký čas kypí napätie. "Nemôžu sa vystáť a nerozprávajú sa. Príprava na svadbu bola strašná," tvrdí zdroj, ktorý dodal, že Nicola a jej rodina nechceli, aby bola Victoria "súčasťou plánovania", a často ju nechávali mimo diania s "minimálnou" komunikáciou. Údajne Nicola žiarlila v období príprav na svadbu na pozornosť, ktorú vďaka jej sláve Victoria. Victoriu zas vraj urazilo, keď Brooklyn na Instagrame zdieľal obálku časopisu s Nicolou a nazval ju "novou pani Beckhamovou". Zdroj uviedol, že sa to skončilo "neutíchajúcou malichernou drámou", čo nakoniec vrazilo klin medzi Brooklyna a jeho rodičov. 

Brooklyn sa nevie profesijne nájsť, no najbližšie má zrejme k vareniu:

​Victoria sa zatiaľ k týmto špekuláciám verejne nevyjadrila, stihli to už ale Brooklyn a Nicola v ich rozhovore pre časopise Variety.  Brooklyn Peltz Beckham sa objavil na obálke tohto časopisu a vo vnútri v rámci rubriky "Power of Young Hollywood". Počas rozhovoru o jeho osobnom živote predviedol aj svoje kuchárske umenie. Nicola sa vyjadrila medzitým o špekuláciách ohľadom vzťahu medzi ňou a Victoriou kvôli svadobným šatom. 

Krásna Nicola je vraj jablkom sváru v rodine Beckhamovcov, a to najmä vo vzťahu so svokrou Victoriou:

"Chystala som sa mať Victoriin model, veľmi som to chcela, ale potom si o niekoľko mesiacov uvedomila, že jej ateliér to nedokáže urobiť. Takže som si potom musela vybrať iné šaty. Nepovedala, že si ich nemôžem obliecť, ja som nepovedala, že si ich nechcem obliecť. Tam sa to začalo a potom sa to rozbehlo," vysvetľovala, no nevyznelo to veľmi zmierlivo. Brooklyn však potom zdôraznil, že "všetci spolu vychádzajú", a odmietol všetky klebety. "Naučil som sa, že sa vždy budú snažiť písať takéto veci. Vždy sa snažia ľudí nejako zhadzovať," uviedol k tomu svoj názor a niet pochýb, že v prípade jednej miliardárskej a druhej šoubizovej extra slávnej rodiny budú ľudia vždy hľadať senzácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie