Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak predsa bude u Jágrovcov svadba! Bábo aj zásnuby, dokonalé šťastie!
Zdielať na

Tak predsa bude u Jágrovcov svadba! Bábo aj zásnuby, dokonalé šťastie!

Archívna reportáž

Na to, kedy konečne vstúpi do chomúta päťdesiatnik Jaromír Jágr ľudia už nejaký ten piatok čakajú. No ešte si aj počkajú. Zato svadba u Jágrovcov predsa len bude! Pre Jardovu neter Pavlínu Jágrovú (29) bola táto nedeľa významným dňom. Po tom, čo sa v apríli stala po prvýkrát matkou, jej vzťah s otcom synčeka nabral iný rozmer. Ktovie prečo sa napriek spoločnému plánovaniu dieťatka pred vyše rokom vtedy aspoň nezasnúbili, nehovoriac o svadbe. Pavlína ale o Sebastianovi tvrdila, že to je ten pravý a vyzerá to tak, že sa nemýlila. Konečne ju požiadal o ruku a mala by nasledovať do roka a dňa aj svadba.

​V rodine Jágrovcov zrejme nie sú formality ako je sobáš vo vzťahu prioritou. Slávny hokejista sa k tomu ešte nemá ani v jeho päťdesiatke, ktorú oslávil v marci. Pritom sa pri ňom vystriedalo nemálo krásavic, z ktorých by azda ani jedna iste nebola proti, keby sa stala jeho manželkou. Teraz je už vyše dvoch rokov vo vzťahu s modelkou Dominikou Branišovou (27), ktorá je dokonca ešte mladšia ako jeho neter. Nevyzerá, že by sa Dominika chcela vďaka Jágrovi iba zviditeľniť, snaží sa pre neho vytvárať pohodové zázemie, ba dokonca mu robieva aj šoférku. Ale zatiaľ neprišiel od Jágra ani náznak, že by sa chcel už konečne oženiť, či plánoval dieťa.

To jeho neter sa zverila už rok pred narodením synčeka, že dieťa plánuje. "Veľmi by som chcela bábätko, cítím, že už je čas a že môj priateľ je ten pravý. Tehotná nie som, ale možno čoskoro už budem," zverila sa vtedy pre Blesk. Začiatkom vlaňajšieho decembra ale napriek tomu prekvapila svojich sledovateľov na Instagrame fotkou s narastajúcim bruškom a komentárom, že dieťa príde čoskoro a zakrátko aj priznala, že to bude chlapček a je v šiestom mesiaci tehotenstva. Na priložených fotkách vyzerala dobre a okrem bruška nebolo vidieť žiadne kilá navyše. 

Teraz už vyzerá opäť dokonalo a zdá sa, že môže začať vyberať svadobné šaty. Na profile jej Instagramu, ktorý má viac ako 25 000 sledovateľov, sa pochválila detailným záberom jej ruky, na ktorej sa vynímal nový prsteň. Aby nemal nikto nejaké pochybnosti, pridala Pavlína Jágrová na ujasnenie namiesto dlhých viet aj niekoľko hashtagov ako "zásnuby""zásnubný prsteň""žiadosť o ruku""povedala som áno", "svadba" ale aj známe "diamanty sú večné", ktoré hovorili za všetko. Vzápätí prišlo veľa gratulácií od jej priaznivcov a iste sa prianiu všetkého najlepšieho dočkala po osobnej linke aj od Jaromíra. Majú spolu veľmi blízky vzťah, a ktovie, možno ho jej zásnuby inšpirujú k podobnému kroku.

Pavlína sa veľkou životnou udalosťou pochválila na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavlína Jágrová (@pavlinajagrova)

Súvisiace články

Najčítanejšie