Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Českú herečku dohnalo TOTO k depresiám! Každé ráno plače s pocitom, že končí!
Zdielať na

Českú herečku dohnalo TOTO k depresiám! Každé ráno plače s pocitom, že končí!

Zdroj: Instagram/IP

Tak ako mnohé ženy, ani herečka, ktorá sa preslávila ako "blbá blondína" vo svojom standupe, Iva Pazderková (42), sa nevyhla s pribúdajúcimi rokmi kríze. Tá postihuje so železnou zákonitosťou azda každého po prekročení ďalšej dekády, niekedy už po tridsiatke, u väčšiny zrejme po štyridsiatke, ale u niektorých aj po päťdesiatke. Je namieste sa zamyslieť, akým spôsobom sa nepríjemným myšlienkam brániť. Tie ženy, ktoré si to môžu dovoliť, siahajú zväčša po pomoci plastickej chirurgie, mnohé začnú makať v posilňovni či behať, čo sa veľmi rýchlo pozitívne prejaví na zjave.

​Iva Pazderková sa zatiaľ nenechala "vylepšiť" žiadnym zákroko, o to intenzívnejšie sa venuje posilňovaniu, až jej to minulý rok v súťaži Bikini Fitness vynieslo pekné šieste miesto. Ako svoje motto si vybrala tri podstatné ciele. "Vyhrať nad svojou lenivosťou, nad svojími výhovorkami, vyhrať sama nad sebou," povedala vtedy Iva. "Šťastná, vďačná, hrdá," pomenovala tromi slovami svoje emócie po súťaži. Na sociálnych sieťach pridala aj motivačné hashtagy "nebuď lemra, vole, buď Xena", či "na 41 to nie je zlé" a chystala sa súťažiť aj v tomto roku, čo sa ale nestalo.

Po náročnej účasti v súťaži prežitia, kde si siahla až na dno svojich síl, sa naplno vrhla na filmovanie. "Nakrúcala som s pani Janžurovou. Mám krásnu úlohu a mala som šťastie, že ma oslovil pán Krobot. Volá sa to Veľká premiéra a ja hrám dobré dievča. Takže protiúloha. Jediná blbá vec je, že som tam veľmi naturálna. Ja síce neznášam mejkap, ale je to katastrofa. Pazderková s ksichtom 40+ na veľkom plátne. Myslela som si, že budem mať radosť, ale keďže to prišlo neskoro... Je to na zváženie," skonštatovala Iva a nebola by to ona, keby nepridala aj sarkastickú poznámku.

Svoj postupujúci vek si uvedomuje možno až príliš. "Vek nie je len číslo. Som v úplnej depresii. Nie som v súlade s vekom, som úplne zničená. Každé ráno plačem pred zrkadlom. Bojujem s pocitom, že som skončila. Štatisticky som už za polovicou. Je to strašné," zverila sa s úprimnosťou Pazderková v relácii 7 pádov Honzu Dědka.

Iva prekonala samu seba a takto sa vypracovala:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iva Pazderková (@iva.pazderkova)

"Hovorí sa, že po štyridsiatke to všetko začína. V prvom rade to veľmi bolí. A čo ako konkrétne začína? Začína sa peklo, začína koniec. To nie je nič pekné," vymenovala pár naozaj až desivo znejúcich príkladov, ktoré zjavne v súčasnosti prežíva. Zabudla dodať, že okrem iného dokázala po štyridsiatke získať uznanie vo fitness, ako aj novú príležitosť dokázať, že je dobrá aj vo vážnejších úlohách ako stand-up herečka. Nepríjemný fakt je len to, že sa prednedávnom po 6 rokoch rozišla a plán na založenie rodiny sa tak odsúva. A v tomto prípade vek skutočne rolu zohráva.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie