Skoro jasno
21°
Bratislava
Bábo je na svete! Synček celebritného páru dostal jedinečné romantické meno!
Zdielať na

Bábo je na svete! Synček celebritného páru dostal jedinečné romantické meno!

Zdroj: Instagram/EB

Známy pár z českého šoubiznisu, herečka a speváčka Eva Burešová (29) a celebritný kuchár Přemek Forejt (35), oznámil svetu šťastnú novinku o narodení ich synčeka. K synovi Evy a Přemkovej dcére z predchádzajúcich vzťahov pribudol ich spoločný potomok. O tom, že ho čakajú, prezradili až začiatkom apríla, dovtedy Eva na verejnosti tvrdila, že tehotná nie je, vedelo o tom iba pár zainteresovaných. Pre Evu to vraj bola citlivá téma, bála sa, či všetko dobre dopadne. Tvrdila, že vyhraté bude, až keď sa dieťatko narodí zdravé, čo sa už podarilo. Obaja rodičia priam žiaria od šťastia.

​Synčeka privítali na svete v pondelok a hneď sa s tým pochválil šťastný otecko svojim sledovateľom na Instagrame fotkou, ako bábo drží za drobnú rúčku. A nezabudol ani na obdivné slová k jeho láske Eve. "Tak drobná, pritom tak silná a statočná. Som na teba tak pyšný, ako si to celé zvládla. Som šťastný za to, čo spoločne máme. Trojka je na svete a už sa nemôžeme dočkať, keď budeme všetci spolu. Milujem vás, rodinka moja," napísal. Iba prednedávnom si zaobstarali krásny dom so záhradou, kde sa všetci pohodlne pomestia aj s ich psom.

Pre synčeka vybrali naozaj nezvyklé meno - Tristan William Forejt. "Mená už predvybrané máme, ale často, keď pozeráme na nejaký film, sledujeme aj titulky, aké mená sa tam objavujú," zverila sa česká seriálová hviezda pred časom. A je celkom jasné, že v tomto prípade sa inšpirovali literatúrou a slávnym francúzskym rytierskym eposom. Na jeho motívy vznikla aj známa opera Richarda Wagnera, či hollywoodsky film s hviezdami ako Henry Cavill, Rufus Sewell či James Franco.

Pozrite si spoločný počin Přemka a Evy s názvom Žena z oceli: 

Je to zrejme Eva, ktorá vymýšľa tieto neobvyklé mená. Už aj jej starší syn, ktorý sa narodil  20. júna 2017, má skutočne nevšedné meno - Nathaniel Adam Salvatore Krásny. Forejtova dcéra sa pritom volá celkom "normálne, v súčasnosti obľúbeným menom - Stella. K ich spoločnému synčekovi dostali hneď po oznámení jeho narodenia množstvo gratulácií. 

Radostnú novinu oznámili šťastní rodičia prostredníctvom Instagramu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Premek Forejt (@premekforejt)

Šťastní rodičia sa zoznámili pri nakrúcaní televíznej šou v roku 2020 a už o rok neskôr začali plánovať rodinu. Šťastnú novinu oznámili v apríli v rovnakej šou. Zo  začiatku tehotenstva Eve vraj nebolo veľmi dobre, ale Přemek jej bol veľkou oporou. Obe ich deti sa na príchod súrodenca veľmi tešili. O pár dní by už mal byť spoločne s nimi a rodičmi v ich novom dome a ostáva dúfať, že táto pestrá rodinka už našla definitívne svoje šťastie.

Súvisiace články

Najčítanejšie