Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agátine vzťahy končia obvykle po 3 mesiacoch a už je to tu! ROZCHOD so Soukupom chce odvysielať!
Zdielať na

Agátine vzťahy končia obvykle po 3 mesiacoch a už je to tu! ROZCHOD so Soukupom chce odvysielať!

Zdroj: Instagram/AH

Už čoskoro odpália prvú časť spoločnej šou Agáty Hanychovej (37) a Jaromíra Soukupa (54) s názvom Agáta Jaromíra Soukupa v jeho súkromnej televízii. Vysielať sa začne 5. septembra a prípravy sú v plnom prúde. Tento bizarný pár nechá svet nazrieť do ich súkromia. V českom šoubiznise to bude niečo nové, ak opomenieme neveľmi sledovanú šou o rodine Štikovcov, no v USA sa na také niečo dali napríklad aj Osbornovci, čo bolo pre Jaromíra zrejme vzorom, ako spomenul, keď táto myšlienka skrsla.

​Pochopiteľne sa okolo príprav robí veľká reklama. Zaujať sa snažia pikantnou témou, ktorú zvolili ako prvú - nevera a prvý sex. Zverejnili ju vopred na sociálnych sieťach, ako to má byť vždy pred novou epizódou, kde môžu sledovatelia pridávať v komentároch otázky v spojení s aktuálne zverejnenou témou. Iste ňou chcú vyvolať silné emócie, aby mala šou tie správne grády. Nakoľko ale dokážu dlhodobejšie pritiahnúť záujem divákov, sa ešte len ukáže. Snáď ich láska ale zakrátko nevyhasne a ich vzťah neskončí.

O to vraj Soukup ale strach nemá. "Budúcnosť prinesie udalosti, s ktorými sa budem musieť vyrovnať. Že by to bol rozchod s Agátou, toho sa nebojím. Náš život prinesie komplikácie, ale rozchod to nebude," tvrdí pre eXtra.cz optimisticky Agátin nový partner, ale priznáva pritom, že ak by sa rozišli, znamenalo by to koniec seriálu. Agáta sľubuje, že rozchod odvysiela na jej instagramovom profile, čo Soukup odmieta. 

Živé vstupy na sociálnych sieťach, zdá sa, Agáte nestačili, s novým partnerom sa rozhodla nakrúcať vlastnú televíznu šou: 

Svoj ešte pomerne čerstvý vzťah chce prežívať pár čo najviac spolu. Po príchode z Marbelly prišiel Soukup aj s kuframi rovno k Agáte, ale býva občas aj v jeho luxusnom byte s nádherným výhľadom na Prahu. "My žijeme spolu. Tak rôzne, ale spolu," priznala Hanychová, čím potvrdzuje, že nebývajú vždy pod jednou strechou. O tom, že to spolu myslia vážne, by mohlo svedčiť aj to, že sa mediálny magnát zapojil do života Hanychovej rodiny, keď spolu s ňou vo štvrtok ráno odprevadil Miu do škôlky a tiež bol pri nejˇpočas jej návštevy syna Kryšpína v nemocnici, kde podstúpil chirurgický zákrok. "Všetci sa snažíme zžiť a byť pokope. Ja si toho veľmi vážim," tvrdí Agáta, ktorá na otázku, či s Jaromírom plánujú spoločné dieťa. Optimisticky dodala, že vo svojich 37 rokoch má na to ešte osem rokov čas, zatiaľ to teda zrejme horúce nie je, no možno len chcú prekvapiť, ako je pri tomto páre zvykom.

Agáta a Jaromír si sľubujú s novou spoločnou reláciou veľké úspechy, azda ich vzťah nástrahy mediálnej pozornosti ustojí: 

Súvisiace články

Najčítanejšie