Polojasno
18°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Willisa bojujúceho s chorobou mozgu zastavili fanúšikovia! TAKTO zareagoval!
Zdielať na

Willisa bojujúceho s chorobou mozgu zastavili fanúšikovia! TAKTO zareagoval!

Archívna reportáž

Pred pár mesiacmi sa jeden z najslávnejších hollywoodskych akčných hrdinov filmov, Bruce Willis (67), rozhodol ukončiť svoju hereckú kariéru. Už nejakú dobu mal problém s pamäťou, čo je pre herca priam hotová katastrofa. Nie je až tak starý, hrajú aj oveľa starší herci, ale jeho začal zrádzať mozog. Diagnostikovali mu afáziu, keď sa narušia komunikačné centrá v mozgu. Nie je to nič príjemné ako pre neho, tak aj jeho okolie a rodinu. Najmä jeho súčasná manželka Emma Heming Willis (43) to teraz nemá ľahké, zo všetkých síl sa ale snaží, aby bol jej manžel spokojný a čo najviac aktívny. Pomáhajú jej pritom nielen ich dve dcéry, ale aj tri dcéry z jeho manželstva s herečkou Demi Moore (59), ba aj ona sama.

​O tom, že Willis nebude pokračovať vo svojej hereckej kariére, sa verejnosť dozvedela v marci. Rodina Willisa sa konečne rozhodla oznámiť, že Bruce kvôli jeho mozgovému ochoreniu odišiel do hereckého dôchodku. Táto kognitívna porucha ovplyvňuje schopnosť človeka komunikovať a často vzniká u osôb, ktoré utrpeli mŕtvicu. Nezvládal si zapamätať texty, nedokázal sa neraz zrozumiteľne vyjadriť, ani byť dlho na pľaci. Okolo seba mal celý tím asistentov, aby mu pomáhali v jeho neľahkej situácii. "V dôsledku toho a s veľkým uvážením Bruce odstupuje od kariéry, ktorá pre neho toľko znamenala," napísala hercova najstaršia dcéra Rumer Willis (34) v príspevku na Instagrame, pod ktorý sa podpísali aj jej sestry, hercova manželka Emma a jeho bývalá manželka Demi Moore.

Filmový štáb aj jeho hereckí kolegovia boli už dávnejšie znepokojení so situáciou okolo neho, kedy sa dokonca obávali aj o ich bezpečnosť vzhľadom na povahu akčných scénok so zbraňami. "Kolegovia mi opisovali, aké problémy mal so scenárom. Často nedokázal správne povedať svoje repliky. Niekedy si na ne nedokázal spomenúť. Neskôr mal asistenta, ktorý sedel v pozadí so scenárom a pomocou slúchadla mu do ucha hovoril repliky, aby ich mohol zopakovať," uviedol nemenovaný zdroj pre Los Angeles Times. Všetci si iste vydýchli, keď prestal s nakrúcaním filmov - aj pre jeho dobro. Na Willisovi pre jeho skorý odchod na dôchodok žiadne sklamanie nevidieť. Vyzerá navonok spokojne a akoby nikdy nestrácal na tvári jeho typický úsmev. 

Bruce je nielen skvelý akčný hrdina, ale aj spevák a hudobník, vypočujte pieseň Devil Woman v jeho podaní: 

Občas si trúfne vyjsť z domu von na verejnosť, keď sa vyberie do reštaurácie na obed, či na kávičku s priateľmi. Jeho fanúšikovia vtedy radi vystihnú voľnú chvíľku, aby ho požiadali o podpis a spoločnú fotografiu. Aj nedávno ho oslovili počas vychádzky a on bez váhania zapózoval pri fotení, pričom mu na tvári žiaril široký úsmev. Iste si napriek ochoreniu uvedomuje, že bez ich sympatií by sa nikdy nestal takým slávnym a je im za to vďačný. Vníma zrejme aj ich podporu na sociálnych sieťach po jeho odchode na dôchodok. A ako je aj z fotiek zjavné, nijako nechradne a stále je to ten starý známy sympaťák. TU si môžete pozrieť najnovšiu fotku Brucea s fanúšikmi.

Bruce nestráca zmysel pre humor, takto sa zabáva sám na sebe na sociálnej sieti Tik Tok: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bruce Willis (@dobledebruce)

Súvisiace články

Najčítanejšie