Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prachař oslávil narodeniny, od frajerky Sáry sa ale dočkal TOHTO!
Zdielať na

Prachař oslávil narodeniny, od frajerky Sáry sa ale dočkal TOHTO!

Archívna reportáž

Takto pred rokom bola láska medzi hereckou dvojicou Jakubom Prachařom (39) a Sárou Sandevou (25) veľmi horúcou témou. Ako sa zdá, ani po roku ich láska neochladla, čo dávajú najavo aj svojími príspevkami na sociálnych sieťach. Sú plné vzájomného obdivu a podpory. Tí dvaja sa zrejme našli a ich priaznivci už len očakávajú, kedy svoj vzťah posunú ďalej. Jakub práve teraz oslávil 39. narodeniny a Sára to neobišla mlčaním.

​Zatiaľ čo Jakub Prachař pochádza z hereckej rodiny, kde obaja jeho rodičia Dana Batulková 64) ako aj David Prachař (63) sú známymi hercami, ba aj otcov otec Ilja Prachař (†81) patril medzi najpopulárnejších hercov, Sara toto umenie v rodine nemá. Pochádza zo Severného Macedónska, odkiaľ spolu s rodičmi odišla ešte ako malé dieťa, ale veľmi rada sa tam vracia na návštevu. Už tam s ňou stihol byť aj Jakub, ako je vidieť z fotografie, ktorú priložila Sandeva k blahoželaniu k jeho nedávnym narodeninám, čo bolo presne 30. augusta. Obaja sa na nej objímajú na brehu Ochridského jazera v Severnom Macedónsku. "Všetko najlepšie, láska. Si svet," pripísala k nej a v tých pár slovách sa dá celkom jasne čítať, čo pre ňu Jakub znamená.

Aj keď má Sara aj v lete veľa práce, nakrúcať mala aj v Srbsku, zrejme si pritom návštevu blízky v rodisku neodpustila. "Snažím sa chodiť do Macedónska dvakrát do roka, ale bohužiaľ, kvôli situácii s covidom to doteraz nešlo, takže som tam nebola už dva roky, ale v lete sa tam chystám, pretože moja babička s dedkom budú mať zlatú svadbu, takže tam pôjde celá rodina," zverila sa ešte na jar v rozhovore pre DVTV. 

Jakub Prachař o show Česko Slovensko má talent: 

Napriek tomu, že Sára balkánsku krajinu opustila ako dvojročná, stále cíti Macedónkou. ​"Macedónsko je vo mne a myslím, že bude celý život, stále sa cítim Macedónkou, ale veľmi ovplyvnenou Českom a českou kultúrou. Tým, že obaja moji rodičia sú Macedónci, tak tá výchova je naozaj viac balkánska, macedónska," netajila sa. Neprezradila, či na zlatú svadbu s ňou spolu s rodičmi a bratom mal ísť aj Jakub, ale vyzerá, že tam bol. Snáď si vychutnal ten jedinečný zážitok, lebo na svadby tam pozývajú veľa hostí a jedlom ani pitím sa rozhodne nešetrí. Zábava býva riadne hlučná, ako priznáva Sandeva. Balkánsky temperament Macedónci nezaprú. Iste Jakubovi ukázala Sara aj najzaujímavejšie miesta jej rodnej krajiny. Ochrid, odkiaľ majú fotku, patrí medzi najstaršie ľudské osídlenia. V meste Ochrid je 365 kostolov a je zapísané spolu s jazerom na zoznam svetového dedičstva UNESCO. Ktovie, či si raz Jakub a Sára toto krásne mesto nevyberú aj na vlastnú svadbu, ktorá už azda pomaly aj bude témou.

Sára a Jakub na výlete v meste Ochrid:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie