Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Takto by si to nikto nepredstavoval! Hanychovej syn rovno z oslavy narodenín na OPERÁCIU!
Zdielať na

Takto by si to nikto nepredstavoval! Hanychovej syn rovno z oslavy narodenín na OPERÁCIU!

Zdroj: Instagram/AH

Po oddychovej letnej dovolenke nevie teraz Agáta Hanychová (37) čo skôr. Má plno práce s pripravovanou reláciou s jej priateľom Jaromírom Soukupom (53), nechce pritom ale zanedbať ani svoj instagramový profil, kde má veľa verných sledovateľov. K tomu musí udržiavať svoju domácnosť s dvomi deťmi, navyše jej robí starosť syn Kryšpín, ktorý musel ísť do nemocnice na operáciu ruky.

Iba pred pár dňami oslavoval Kryšpín svoje 11. narodeniny, keď so svojím otcom Mirkom Dopitom (38), ale prekvapivo aj s maminým priateľom Jaromírom Soukupom (53), na záhrade zahral paintball. Po rokoch života na Bali sa pred časom Dopita vrátil do Prahy aj spolu s manželkou Terezou, s ktorou sa zobrali v roku 2018. Stále sa tam ale občas vracia a v júli tam zobral na prázdniny aj syna - hneď po tom, čo bol Kryšpín s mamou a sestrou Miou (4) v Soukupovej vile v Marbelle. S Agátou majú po nezhodách už dávno dobrý vzťah a o ich spoločného syna sa obaja vzorne starajú. 

Na synovu oslavu zobral Dopita aj manželku, ktorá je pre Kryšpína akousi druhou mamou, keď je v otcovej domácnosti. Kryšpín to má v živote ozaj pestré, keďže stále pendluje od mamy k otcovi, či dokonca aj k nevlastnému otcovi Jakubovi Prachařovi, kam sa často pripojí k sestre, ktorú má mamin exmanžel v striedavej starostlivosti. Rada ho vidí aj Jakubova mama Dana Batulková, ktorá je s ním v kontakte aj cez sociálnu sieť. Najnovšie sa Kryšpín zbližuje aj s Jaromírom Soukupom, a vraj je nadšený.
Agáta necháva fanúšikov nahliadnuť do súkromia aj prostredníctvom vlogov:

Pred časom si ktovie kde zlomil Kryšpín ruku, no problém sa nevyriešil bežným zahojením. Žiaľ, vyšlo to tak, že hneď po oslave narodenín musel ísť do nemocnice. "Ide na plánovanú operaciu na zastavenie rastu kosti, protože ju mal zlomenú a teraz mu rastie rýchlejšie," zverila sa Agáta s nepríjemným  problémom jej sledovateľom na Instagrame. Neskôr ešte pripojila fotku s Miou s textom: "Myslíme na brata a sme z toho vemi smutné." Na to ale hneď prišla prišla v komentároch otázka: "Prečo nie si s Kryšpínom v nemocnici?" To Agátu vytočilo a odpísala: "Pretože mám druhé dieťa a bola som tam doteraz a teraz je tam jeho otec." Vystriedať sa majú o šiestej ráno. "A čo je vám ku*va do toho?!" spýtala sa drzej sledovateľky s istou dávkou spravodlivého hnevu. Agáte možno vyčítať všeličo, ale iste nie to, žeby zanedbávala svoje deti. Napokon, má na to aj svoju rodinu, ktorá drží pevne pokope.
Agátin syn Kryšpín má už operáciu ruky úspešne za sebou:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie