Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Že sa nehanbí! Hviezdny herec priznal, že podvádzal úplne všetky frajerky a zatajil im aj herpes!
Zdielať na

Že sa nehanbí! Hviezdny herec priznal, že podvádzal úplne všetky frajerky a zatajil im aj herpes!

Zdroj: profimedia

Talentovaný hollywoodsky herec Shia LaBeouf (36) mal dlhé roky problém s jeho agresívmou a neskrotnou povahou, pre ktorú sa dostával aj do problémov so zákonom, bol dokonca bol zatknutý za výtržníctvo. Súd mu nariadil preto liečenie. Problémy mal aj so ženami, na ktorých si rád vybíjal svoju zlosť. Jedna z nich, speváčka FKA Twigs, Tahliah Barnett (34), sa ho rozhodla pred dvomi rokmi zažalovať na súde a obvinila ho zo sexuálneho násilia. To ale LaBeouf poprel a dátum súdneho pojednávania v občianskoprávnom spore oddialil na 17. apríla 2023. V rozhovore pre podcast Jona Bernthala ale herec pripustil všeličo nepekné.

​​Spoveď LaBeoufa bola šokujúca, keď sa na rovinu okrem iného priznal, že podviedol každú ženu, s ktorou bol, pričom im nepriznal, že má genitálny herpes. Aj keď nemenoval Barnett, bolo jasné, že myslel na ňu, keď Jonovi Bernthalovi v podcaste Real Ones povedal: "Tej žene som ublížil. A počas toho som ublížil mnohým ďalším ľuďom a mnohým ďalším ľuďom pred touto ženou." Zároveň sa zveril, že má "dlhý zoznam ľudí, s ktorými to musím napraviť". "Bol som sebecký, egoistický, egocentrický, nečestný, bezohľadný, zbabelý človek, ktorý hľadá potešenie. Ublížil som mnohým ľuďom a plne si to uvedomujem. A budem to dlhovať do konca života," sypal si popol na hlavu. 

​V tomto roku sa LaBeouf stal po prvýkrát otcom, keď sa mu s britskou herečkou Miou Goth narodila v marci dcérka. Tento mesiac v rozhovore s biskupom Robertom Barronom prezradil, že konvertoval do katolíckej cirkvi po tom, čo študoval rolu vo filme o pátrovi Piovi, počas ktorej pobýval v kláštore. Uviedol, že kľúčovú úlohu pri jeho obrátení zohrala tradičná latinská omša. Kedysi sa Shia, čo znamená v hebrejčine "boží dar " prikláňal k židovskej viere, keďže jeho matka je židovského pôvodu. Neskôr sa cítil byť bezvercom. Žaloba speváčky FKA Twigs mu zatriasla svedomím a vraj mu pomohla spamätať sa.

Shia si zahral a zatancoval s talentovanou Maddie aj v klipe k piesni Elastic Heart od speváčky Sia:

"Keď sa zamyslím nad tým, čo sa stalo s mojím životom a čo je teraz, aký je teraz môj cieľ... Musím byť užitočný," tvrdil v podcaste Jonovi Bernthalovi. "A keď sa pozriem na prostredie #MeToo, nie je tu veľa chlapov, ktorí by prevzali zodpovednosť," uznal. Po obvinení Barnett sa chcel vraj pôvodne brániť prostredníctvom Twittera, ale po upokojení sa si myslí, že jeho žalobkyňa, ktorú ale nemenoval, je "svätica, čo zachránila môj pos*aný život". LaBeouf sa zveril, že po zverejnení jej obvinení uvažoval o samovražde, než sa obrátil na Boha. "Keby nezasiahla do môjho života a nevytvorila mi cestu k tomu, aby som zažil smrť ega, buď by som mal naozaj priemernú existenciu, alebo by som bol úplne mŕtvy," verí herec, ktorý mal na stole prichystanú zbraň, lebo už nechcel žiť. Viera mu teraz v živote veľmi pomáha, ostáva veriť, že mu to vydrží. Napokon, už je aj otec, a to by si žiadalo byť vzorom.

Speváčka FKA Twigs sa rozhodla svojho ex zažalovať za fyzické a psychické týranie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FKA twigs (@fkatwigs)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie