Jasno
17°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Video, ktoré zničí vzťah Dary a Nedvěda?! Futbalista vyvádza s polonahými ženami, jednej obchytáva prsia!
Zdielať na

Video, ktoré zničí vzťah Dary a Nedvěda?! Futbalista vyvádza s polonahými ženami, jednej obchytáva prsia!

Archívna reportáž

To, že vie byť nad vecou, potvrdila Dara Rolins (49) aj v prípade aktuálne zverejnenej videonahrávky svojho priateľa Pavla Nedvěda, ktorý sa práve dožíva päťdesiatky. Niekto zrejme podľahol škodoradosti, keď ho nemal problém predčasom nakrútiť a teraz to zverejniť, ako vo veľmi bujarej nálade tancuje s tromi mladými ženami na nejakej party v Turíne. Čo na to Dara..?

​​Iste by to značne menilo situáciu, keby si niečo také Nedvěd dovolil teraz, no video je údajne spred dvoch rokov, keď bol ešte ženatý a o tom, že raz bude s Darou, vôbec netušil. Zrejme by Dara zrejme nebola taká zhovievavá, ak by išlo o aktuálne zábery. Ale v každom prípade to nie je príjemné a mnohí považujú jeho správanie za škandalózne. Preto sa asi Dara radšej vyjadrila k videu, kde si Pavel frivolne užíva s polonahými dievčatami pri tanci, vyjadriť pre eXtra.cz. Viceprezident talianskeho futbalového klubu Juventus Turín zrejme na večierku pozabudol na svoju funkciu, ba aj na to, že je ženatý, keď chytil jedno z dvoch dievčat pred ním počas ich vlnenia pri tanci za prsia so slovami: "Pozri sa, aké má bomby!" 

Video, uverejnené na Twitteri sa začalo hneď šíriť. Iste sa pri tom väčšina sledovateľov iba zhovievavo usmievala, veď snáď každý zažil niekedy počas zábavy niečo podobné, ked sa odviazal. Ale s takým niečím sa iste nikto verejne nezvykne chváliť. Veľký škandál nedávno vyvolala fínska premiérka, keď zverejnila video s podobne veselého žúru. Na jej stranu sa ale postavilo prekvapivo mnoho žien a podržali ju. Podržať svojho priateľa sa rozhodla aj Dara.

Sociálnymi sieťami sa začai šíriť nie veľmi lichotivé videá legendárneho futbalistu Pavla Nedvěda:

"Všetci máme minulosť. A tá Pavlova je v rámci jeho súkromia až nudne ukážková. No a čo, tak má ako správna hviezda tiež nejaký malér. Je to minulosť a bola by som blázon, keby som to riešila viac, ako je treba. Všetci poznáme podobné žúry, skôr je smutné, keď z toho ťažia takzvaní kamaráti, ktorí si v takých prípadoch užívajú na cudzí účet a potom to ešte takto zneužijú. Ale to už patrí k tomu, že, holt, máme to pečiatku na čele," uviedla Dara na obranu svojej lásky. "Každopádne to nič nemení na našej dobrej nálade. Milujem ho ešte viac," zdôraznila svoj postoj k celej kauze, aby bolo každému jasné, že to ich vzťah skutočne nijako neohrozilo.

 Dara si z videí svojho partnera nerobí ťažkú hlavu, napokon, nič také hrozné sa na nich neodohráva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie