Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
To je ale šok! Krásna Baldwinova dcéra sa zmenila na chlapca!
Zdielať na

To je ale šok! Krásna Baldwinova dcéra sa zmenila na chlapca!

Archívna reportáž

Otec Ireland, slávny Alec, plodí s druhou manželkou jedno dieťa za druhým

Americkému hercovi Alecovi Baldwinovi, ktorý čelí vážnym obvineniam v súvislosti s usmrtením kameramanky Halyny Hutchins (†42), iste nepridáva na pokoji správanie jeho najstaršej dcéry Ireland (26), ktorú má s herečkou Kim Basinger (68). Zrejme práve nezhody jej rodičov spôsobili jej psychické problémy, ktorým čelí od už detstva. Zveruje sa s nimi aj na sociálnych sieťach, kde má veľa sledovateľov. Jej najnovšie fotky, kde ju vidieť s vyholenou hlavou, poriadne šokovali!

​Aktuálna radikálna zmena vraj nesúvisí s jej zlou psychikou. Išlo čisto o praktický dôvod. Vyvolala tým ale patričnú pozornosť, o čo zrejme šlo iste tiež. V hereckej kariére sa Ireland nedarí ani zďaleka tak, ako jej rodičom, a tak hľadá iné spôsoby, ako sa zviditeľniť. Túžila veľmi aj po kariére modelky, ale vzhľadom na jej plnšie proporcie to veľmi nešlo. Dlhé roky bojovala aj s anorexiou a bulímiou, aby vyhovela predstavám o ideálnej modelke. V roku 2015 strávila dokonca nejaký čas v liečebni, aby sa z toho dostala. Zároveň sa liečila aj z traumy z rozchodu s priateľom.

Záchvatmi úzkosti, ktoré sa u Ireland spustili už v detstve, trpí ale dodnes. V januári sa na Instagrame priznala, že okrem iného trpí aj kardiofóbiou, čo je chorobný strach z porúch alebo chorôb srdca. Vtedy sa podelila aj jej príhodu so záchvatom úzkosti po raňajkách s kávou, ktorá ho mala spustiť, lebo vraj jej zdieľanie pomáha prekonať strach.

Otec Ireland má poriadny problém potom, čo nešťastne zastrelil na pľaci kameramanku:

Najnovšie Ireland zas zdieľala jej nový zostrih vlasov na chlapca, pre ktorý sa rozhodla vraj z praktických dôvodov. "Moje vlasy boli zničené rokmi odfarbovania a všetkými tými modelingovými sračkami od mojich 17 rokov. Bol najvyšší čas na reštart. Vždy som to chcela urobiť, ale bála som sa. Teraz, keď mi je jedno, čo si ľudia myslia, sa cítim krajšia ako kedykoľvek predtým," vysvetľovala svoj zaujímavý pohľad na vec. Zdieľané snímky s novým vzhľadom vyvolali rôzne reakcie jej sledovateľov, a zďaleka nie všetky boli pozitívne. "Nehovorte mi, že niečo neurobím, pretože to spravím," varovala všetkých. Ireland zdieľala aj fotografiu pred svojím novým účesom s poznámkou: "Zbohom éra červených zloduchov... Bude mi chýbať."

Ireland má dokonalé ženské telo, teraz kontrastuje s jej účesom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ireland (@irelandirelandireland)

Na záver svojho príspevku dodala radu: "Robte veci, ktoré vás desia. Robte veci, o ktorých iní ľudia hovoria, že ich nikdy neurobíte." Vzápätí sa v komentároch k tomu začali mnohí z nich vyjadrovať. Medzi nimi nechýbala ani Paris Hilton, ktorá jej poslala nadšený emotikon, aby dala najavo, že sa jej v novom účese páči. "Ako zo sna," rozplývala sa zas Hilary Duff nad jej účesom. Mama Kim Bassinger ju pochválla poznámkou: "Toto je moje dieťa... Nehovorte jej, aby nerobila niečo šialené, pretože to urobí. Som toho svedkom a som toho svedkom už mnoho rokov... Jednoducho nádhera." Zanedlho Ireland iste svojich fanúšikov prekvapí nejakým ďalším výstredným nápadom, teraz je aspoň jasné, že jej premena na "chlapca" nesúvisí s jej neistotou vlastného pohlavia. Stále je žena, ktorá si robí, čo chce, a keď sa tak cíti dobre, je to skvelé.

Ireland ešte s hrdzavými vlasmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ireland (@irelandirelandireland)

Súvisiace články

Najčítanejšie