Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vémola krátko po svadbe šokuje! Budú DVOJČATÁ!
Zdielať na

Vémola krátko po svadbe šokuje! Budú DVOJČATÁ!

Archívne video

Ešte ani mesiac neuplynul od "svadby storočia", ako ju nazval ženích Karlos Vémola (37), a už má so svojou manželkou Lelou Vémola (33) veľké plány. Hoci tá chudne o stošesť, až na hranicu, keď už o ňu majú mnohí obavy, on by ju zjavne najradšej opäť poriadne zaoblil.

Malý Rocky nemá ešte ani rok a jeho otec už myslí na ďalší prírastok do rodin. Ktovie, či rovnako zmýšľa aj jeho manželka, ktorá sa teraz chváli svojou ultraštíhlou postavou. Ďalším tehotenstvom by ale jej kilá išli zrejme zas nahor, aj keď je pravda, že ani počas jedného z jej dvoch tehotenstiev výrazne nepribrala a po pôrode išlo všetko až zázračne rýchlo dolu. Odhliadnúc od postavy, starať sa a vychovávať dve malé deti nie je vždy zábava, najmä keby bola vzápätí opäť tehotná.

​Pritom má Vémola ešte aj jedného syna Karla v Británii, ktorý sa narodil z jeho vzťahu s predchádzajúcou partnerkou, a ako vlastnú vychovával aj jej dcérku Sky. Obaja súrodenci boli aj na jeho nedávnej svadbe s Lelou a mali by v Prahe zostať až do konca prázdnin. Lele tak pribudla starosť o ďalšie dve deti, ale ona s tým problém vraj nemá. Nie je to po prvý raz, čo trávia prázdniny u nich v dome a berú ich aj na pobyty mimo Prahu. Dalo by sa povedať, že s viacerými deťmi pokope má už svoje skúsenosti. 

Známy donchuan Karlos nedávno vstúpil do manželstva so slovenskou playmate Lelou Ceterovou, svadba bola okázalá a extravagantná, tak ako mladomanželia:

Keďže Vémola nemôže mať v živote nič "normálne", či priemerné, rovnako to vníma aj pri deťoch, ktoré ešte plánuje. "Dúfam, že budú minimálne dvojičky a je jedno, či to budú dvaja chlapci alebo dve dievčatá. Deti sú radosť," povedal pre Super.cz, akoby deti mali byť na objednávku. Lela ale popiera, že by bola tehotná, ba nespomína ani, že by ich najbližšie plánovala. S Karlosom ich ešte čaká svadobná cesta, aby tým dali bodku za ich pompéznou svadbou. Iste sa radi pochvália nejakou luxusnou destináciou, aby zas ohúrili. Možno Lelu práve tam Terminátor presvedčí o ďalšom potomkovi k Rockymu a čoskoro 3-ročnej Lilinke.

Karlos si trúfa aj na ďalšie deti s manželkou Lelou, ktovie ako je otvorená týmto plánom bývalá playmate, ktorá si potrpí na ultraštíhlu postavu:

Súvisiace články

Najčítanejšie