Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mohol jej spraviť TOTO?! Plačkovej manžel zverejnil video, ktoré ľudí totálne odrovnalo!
Zdielať na

Mohol jej spraviť TOTO?! Plačkovej manžel zverejnil video, ktoré ľudí totálne odrovnalo!

Archívna reportáž

V prípade manželov Strauszovcov už všetci čakajú len na tú jedinú správu - že je bábo na svete. Tomu sa ale evidentne z bruška stále nechce, hoci podľa toho, že Zuzana rátala so znamením Lev, už malo byť na svete. Kým neprída táto novina, Plačková úprimne zdieľa radosti aj starosti spojené s tehotenstvom vo finálnom štádiu.

​Azda väčšina tehotných žien by posledný mesiac tehotenstva najradšej preskočila rovno k pôrodu. Maximálna váha, s ňou spojené bolesti pomaly celého tela, sťažené dýchanie, polofunkčné trávenie, nebodaj aj vysoký tlak a iné vážnejšie komplikácie.

Zuzana pribrala skutočne značne nad normu, celých 40 kíl, pričom v jej prípade je nadváha spojená nejaký ten týždeň aj s výraznými opuchmi. Úprimná influencerka to ale neskrýva a pohľad na svoje "hobbitie" nôžky už neraz zverejnila. 

René a Zuzana pred necelým rokom zažili poriadne krušné chvíle:

​Nejednej žene, ktorá ešte nebola tehotná, tým vyrazila dych, a bez potrebných znalostí k tejto téme sa až obávali o jej zdravie, neraz nevyberaným, priam hlúpym spôsobom, ako zhodnotila aj Zuzana. No teraz si z jej medvedích labiek vystrelil jej manžel. A vybral si na to spôsob, ktorý spravil deň tisícom ľudí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RENE STRAUSZ (@rene.rendy)

Na Strauszovcoch je sympatické, že si dokážu vystreliť aj sami zo seba a tak sa Zuzana dobrovoľne nechala zosmiešniť ako nevydarená Popoluška. Evidentne si totiž kúpila nové topánky pripomínajúce rozprávkové krišťáľové črievičky. No keď jej ich za tónov titulnej skladby k rozpráve Tri oriešky pre Popoluške chcel jej princ René obuť, sotva do nich strčil palec jej spuchnutej nohy a pridal komentár: "Úplná Popoluška, moja lásočka". Vyrehotané smajlíky nemali konca, Jasmina Alagič ho varovala, že si má dať pozor, lebo to je určite Dora, iní to videli skôr na Droběnu. V každom prípade, príspevok bol skutočne mimoriadne vtipný a veselým manželom patrí za zdieľanie vďaka. Snáď sa Renému už čoskoro jeho princezná vráti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie