Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Obrovské prekvapenie! Dominika Gottová spravila zásadné rozhodnutie, jej otec by sa vraj čudoval!
Zdielať na

Obrovské prekvapenie! Dominika Gottová spravila zásadné rozhodnutie, jej otec by sa vraj čudoval!

Archívna reportáž

Ako to už v prípade najstaršej Gottovej dcéry Dominiky Gottovej (49) býva, názory mení ako na bežiacom páse. Ešte začiatkom augusta tvrdila, že podpísala plnú moc právnikom, ktorí mali napadnúť dedičské konanie po jej otcovi, ale už je všetko inak. Jej odhodlanie po zistení, že mala mylné informácie o získaní podielu na dedičstve jej sestry Lucie, riadne spľaslo. Zrejme preto aj svoj boj vzdala. Najatí právnici asi zistili, že by to bolo aj tak márne a Dominika by nemala ani na zaplatenie súdnych trovov.

​Svoj život bude musieť dcéra rozprávkovo bohatého otca asi ďalej prežiť s obmedzenými finančnými prostriedkami. Roky, keď si užívala jeho štedrosti sú už dávno preč a ona si nedokázala nikdy zarobiť na seba toľko, aby mohla veľmi vyskakovať. Aj jej manžel Timo Tolkki (56), ktorý bol svojho času spolu s jeho skupinou Stratovarius vyhľadávaným hudobníkom, má o vystúpenia a tým aj peniaze núdzu. Ako tak sa mu údajne darí v Mexiku, ale to, čo tam zarobí, sotva stačí jemu samému na prežitie. Je pochopiteľné, že je z toho Dominka zatrpknutá a nahnevaná, ale doplatila iba na vlastnú nezodpovednosť a nedostatok ostražitosti.

Mala si veľmi dobre rozmyslieť, či podpísať dohodu s nebohým otcom o vzdaní sa svojho podielu na miliardovom dedičstve výmenou za chabých šesť miliónov korún. S veľkou pravdepodobnosťou za tým bolo želanie Ivany Gottovej (46), čo naznačuje aj Dominika, a vyšlo jej to. Vzťahy medzi nimi sú už dávno na bode mrazu a nie je nádej na zmenu. Možno aj preto chce najstaršia Gottova dcéra nadviazať vzťah so sestrami Charlottou (16) a Nellou (13). "Po dlhom zvažovaní som sa rozhodla, že sa pokúsim obnoviť svoj vzťah s mojími mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nie sú malé a určite majú vlastný rozum. Chcela by som im povedať, ako veľa pre mňa náš otecko znamenal. Chcela by som im povedať o tom, že majú brata, s ktorým by sa mohli stretávať a udržiavať kontakt. A chcela by som sa im ospravedlniť za to, že som nebola vždy dokonalá sestra," uviedla nedávno pre Blesk, no niet pochýb, že Ivana by to nedopustila, no ani dievčatá by sa zrejme do kontaktu nehrnuli.

Dominika sa snaží preraziť aj na hudobnej scéne, vypočujte si pieseň Pro tebe: 

Jej omnoho mladšie nevlastné sestry sú spolu s mamou jedinými dedičkami obrovského dedičstva po Karlovi Gottovi (†80). Zatiaľ čo si ony budú užívať bohatstva po otcovi, Dominika im môže iba ak závidieť. Narodila sa do skromných pomerov a zrejme to tak bude aj na jej staré kolená. "Rozhodla som sa, že sa tým už nebudem zaoberať! Kto sa chcel nabliť, sa nabalil. Myslím, že môj otec by bol prekvapený," vyjadrila sa pre Ahaonline na margo dedičstva a je celkom jasné, na koho nelichotivo narážala. Niečo málo možno ešte získa z jej memoárov a publicity, ale to je asi tak všetko. Mala by sa viac snažiť získať prácu v Helsinkách, kde má s Timom sociálny byt a sociálne dávky. V Prahe sa jej v tomto smere nedarilo a musela preto odísť, no vo Fínsku je už vyše roka a stále nie. Iste sú za tým aj jej zdravotné problémy, no možno aj jej náklonnosť k alkoholu, s ktorou sa síce snaží roky bojovať, no s neveľkým úspechom.

Dominika si v minulosti užívala život medzi hudobnkmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Najčítanejšie