Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hermiona je konečne zadaná! A vybrala si rovno TOHTO fešného miliardára!
Zdielať na

Hermiona je konečne zadaná! A vybrala si rovno TOHTO fešného miliardára!

Zdroj: Profimedia

Pôvabná herečka Emma Watson (32), preslávená ako Hermiona z filmovej ságy o Harry Potterovi, si dala skutočne načas s výberom priateľa. Nikdy sa priveľmi s mužmi neukazovala, azda okrem Malfoya, teda Toma Feltona, s ktorým ju vraj spájalo aj viac, ako dobré priateľstvo. No teraz už konečne žiari šťastím po boku novej lásky, a vybrala si skutočne dobre.

Emma sa dala dokopy s Brandonom Greenom (29), sympatickým synom britského módneho magnáta a miliardára Sira Philipa Greena a jeho manželky Cristine. Prichytili ich spolu paparazzi v Benátkach, keď nastupovali spolu do vodného taxíka. Fámy o ich bližšom vzťahu sa objavili už vlani v septembri, keď vystupovali spoločne z vrtuľníka v londýnskom Battersea. Odvtedy až doteraz bolo okolo nich ticho. Jej fanúšikovia by jej iste priali pekného a úspešného Greena.

Po tom, ako sa Emma v máji 2021 rozišla s podnikateľom Leom Robintonom, nemala oficiálne už nikoho. Jej priatelia vraj boli preto prekvapení, že sa stretáva s Brandonom, hoci v minulosti povedala, že sa spolieha na to, že jej dohodia nejaké rande. Pre herečku je Brandon veľmi dobrou partiou. Jeho rodine sa darí, ich majetok Forbes odhadol na 2,1 miliardy dolárov. V Británii je ale hlava rodiny Philip Green trochu kontroverznou postavou kvôli niektorým jeho obchodným rozhodnutiam a okázalému životnému štýlu. Obvinili ho aj z rasizmu a sexuálneho zneužívania, čo ale rezolútne poprel. So svojou spoločnosťou Arcadia Group zarába obrovské peniaze na aktuálnej móde určenej pre širokú verejnosť. Jeho manželka Cristine žije v Monaku, kde vyrastal a študoval na medzinárodnej škole aj Brandon. 

 Emma sa stala tvárou najnovšej kampane luxusnej značky Prada:

Často sprevádza otca na spoločenských podujatiach, najmä na módnych prehliadkach, pričom ten bol kedysi  spájaný aj s modelkou Kate Moss. Má výrazný záujem o klimatické otázky a charitu."Veľmi sa začal zaujímať o biodiverzitu a záchranu oceánov," uviedol zdroj blízky Greenovcom. "Odvádza veľa charitatívnej práce s nadáciou monackého kniežaťa Alberta aj s nadáciou kňažnej Charlene... Veľmi sa zaujíma o fitness a zapája sa do organizácie galavečerov a charitatívnych akcií, ktoré pomáhajú planéte. Často sa venuje čisteniu pláží a všetkému, čím môže pomôcť," doplnil zdroj údaje o ďalších aktivitách angažovaného Brandona. Minulý rok sa zúčastnil v Glasgowe na summite COP26 o zmenách klímy. Často hovorí aj o dôležitosti udržateľnosti v móde.

Dvojicu prichytili paparazzi na romantickom výlete v Benátkach: 

Aj britská herečka je známou aktivistkou, a preto je možné, že ich práve to zblížilo. No treba uznať, že im to spolu aj veľmi svedčí, ako je zjavné z paparazzi fotiek z Benátok. Iba krátko pred ich rande v meste kanálov sa stala herečka tvárou najnovšej kampane vône Prada. Zdá sa, že zažíva skutočne dokonalé obdobie, ktovie, možno je Brandon skutočne ten pravý.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie