Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Barbie už našla svojho Kena?! Preoperovaná Alves sa vodí za ruku s TÝMTO mužom!
Zdielať na

Barbie už našla svojho Kena?! Preoperovaná Alves sa vodí za ruku s TÝMTO mužom!

Zdroj: Instagram/JA

Za svoju životnú rolu si plastiková Jessica Alves (39), narodená v Brazílii ako Rodrigo, vybrala zjavne byť atrakciou pre verejnosť. Aby sa podobala na svoj vysnívaný idol Barbie, predtým Kena, bola údajne ochotná doteraz podstúpiť vyše 90 operácií v sume milión dolárov. Pri poslednej v Baku si dala prerobiť tvar očí, aby sa podobali na tie, ktoré má modelka Bella Hadid. Pri príležitosti svojich nedávnych narodenín sa dala počuť, že je už takmer spokojná so svojím zjavom, až na spackanú mnohonásobnú operáciu nosa, čo by chcela opraviť ďalšou operáciou. A hoci je krok od dokonalosti, láska sa jej hľadá ťažko.

​Jessica sa nikdy netajila tým, že sníva o láske a dokonca si chce založiť aj rodinu, pričom má ambiciózny plán nechať si implantovať maternicu - bola by prvá na svete. Doteraz však nenašla partnera, ktorý by ju mal rád takú aká je. Jessica pritom robí, čo môže - neustále zdieľa mimoriadne sexi fotky a na OnlyFans ukazuje ešte viac. No zdá sa, že predsa len sa niekto chytil.

Pred pár dňami ju prichytili paparazzi na prechádzke v londýnskom Soho, ako ide ruka v ruke s fešným chlapíkom. Jeho identita je neznáma, ale vyjsť si verejne vedúc sa za ruku už znamená istý záväzok. Jessica to hrala priam na nevestu - na sebe mala oblečené priliehavé biele šaty s obrovským výstrihom a na ľavej ruke bolo vidno nápadne veľký prsteň. Fotku Alves s neznámym mužom si môžete pozrieť TU.

Jessica pred 2 týždňami vyhlásila, že už s plastikami končí:

"Každý si zaslúži lásku vo svojom živote," tvrdí a iste má pravdu. Hádam si ale pritom uvedomuje, že práve jej premena na ženu - bábiku môže spôsobovať väčšine mužom problém. Podľa jej slov v Brazílii, odkiaľ pochádza, to ale neplatí. "Byť transgender ženou v Brazílii je úplne v pohode, ľudia sú otvorení a rešpektujú ťa. Všade vidíme transgender ľudí," vysvetľuje. Napriek tomu ale ani v rodnej krajine partnera pre seba nenašla. Pred časom sa jej jeden ponúkol cez sociálnu sieť z Británie. Priletela kvôli tomu do Londýna. "Veľmi sa na stretnutie so mnou tešil, posielal mi správy a hovoril mi, že som krásna a oslnivá. Mali sme aj videohovor," prezradila Jessica.

Jessica sa snaží zaujať najmä sexi pózami jej neprirodzene vytvarovaného tela:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Je až neuvereiteľné, že tento nápadník nič nevedel o jej príbehu. Prekvapená bola aj Alves. "Povedala som mu: 'Ale ty vieš, že som transsexuál, však?' A on sa spýtal, čo to znamená a čo tým myslím," zverila sa plastiková kráska, ktorá si nechala v Thajsku vytvoriť vagínu. Keď jej britský nápadník pochopil o čo ide, jeho reakcia ju zarmútila. Celkom sa stiahol a prestal s ňou komunikovať. Pokúšala sa o kontakt s ním prostredníctvom sociálnej siete, ale zistila, že ju zablokoval. "Nemôžem uveriť, že na svete stále existujú ľudia, ktorí sú transfóbni," posťažovala sa. Snáď sa jej nový nápadník zachová lepšie. 

Jessica má silikón všelikde, aj v bokoch a zadku, hoci to vyzerá prinajlepšom zvláštne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Svoj život sa snaží Jessica prežívať naplno. "Šťastie nezávisí na tom, koľko toho máme, ale ako veľmi si dokážeme užívať," prehlásila svojho času. Neustále cestuje na rôzne zaujímavé miesta našej planéty, pričom tam pózuje v rôznych výstredných modeloch a mejkape. Fotografie potom zdieľa na sociálnych sieťach. Má veľa sledovateľov a azda už konečne našla aj lásku.

Súvisiace články

Najčítanejšie