Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
A je to vonku! Hanychová a Soukup prezradili to, čo už mnohí tušili!
Zdielať na

A je to vonku! Hanychová a Soukup prezradili to, čo už mnohí tušili!

Zdroj: Instagram/AH

Potom, čo majiteľovi súkromnej televízie Jaromírovi Soukupovi (53) na streame s Agátou Hanychovou (37) z Marbelly povedala istá sledovateľka, že by sa na nich dokázala pozerať celý deň, mu už z hlavy neschádzala myšlienka, aby niečo také aj zrealizoval. Agátu iste nemusel dlho prehovárať, aby do toho išli. Jej pravidelné streamovanie na Instagrame je vlastne niečo podobné, ale byť pravidelne na obrazovke v televízii bolo vždy jej veľkým snom. Netrvalo dlho a veľký oznam je vonku!

​Ešte pred odletom do New Yorku Agáta položila svojim sledovateľkám otázku: "Dievčatá, o ktorej najradšej pozeráte televíziu?" V tej chvíli bolo azda všetkým jasné, že známa influencerka niečo v Jaromírovej televízii chystá. Dnes to už nie sú len klebety, relácia dostáva jasné kontúry, píše portál Extra.cz. Spoločne s Agátou bude Soukup hviezdou ich vlastnej reality šou, ktorá sa bude vysielať pravidelne v pondelok, utorok a v stredu. V nedeľu sa bude vysielať špeciál. Obaja sú dušou veľkí obchodníci, a preto sa im iste pozdáva zarábať aj na svojej láske.

Počas pobytu v Marbelle si už mohli vyskúšať, ako by show mohla vyzerať. "Keď som na Instagrame videla, aký obrovský záujem majú ľudia o naše živé vystúpenia, zhodli sme sa, že je to škoda obmedziť ich len na Instagram. Jaromír prišiel s tým, že by to bolo fajn aj pre televíziu, a musím povedať, že sa na to veľmi teším," vysvetľovala Agáta pre Sedmičku. "Preberieme rôznych témy, napríklad o rozdieloch medzi mužom a ženou. Diváci nám tiež budú môcť napísať otázky a my im na ne budeme odpovedať. Približne o mesiac budeme robiť reláciu naživo, čo bude dosť náročné, ale o to zaujímavejšie. Nebudeme sa vyhýbať žiadnym témam a som veľmi rada, že vedľa mňa bude stáť Jaromír, ktorý je rovnako nekorektný ako ja," naznačila podrobnejšie o čom všetkom bude ich show. 

Začiatkom júna bola Agáta hostkou v Soukupovej relácii, o dva mesiace neskôr sú už úplne inde:

​Niet pochýb, že reality šou bude pre pár veľkým záväzkom, hoci mnohé romanticky naladené sledovateľky Agáty  by ju radšej videli tehotnú. Spoločné dieťatko k ich dvom párikom potomkov z predchádzajúcich vzťahov by im dopriali. Ale zatiaľ rozhodne niečo také neplánujú. Stačí im ich spoločné "televízne dieťa". "Tiež som počula, že plánujeme dieťa. Dokonca som počula, že som už tehotná. Tak chcem povedať, že nie som a ďalej to nechcem ani komentovať," uviedla Agáta pre web Prima Ženy, aby nenechala nikoho na pochybách. Keď šla v júni k Soukupovi do jeho televíznej relácie na rozhovor, azda mala už plány ako sa dostať na obrazovku vo vlastnej relácii, keď mu jasne naznačila, že by nemal robiť v televízii všetko sám. A po pár týždňoch je to už realita. Tomu sa hovorí splnený sen!

Agáta s Jaromírem využívajú pozornosť verejnosti aj na obchodné účely, rozhodli sa pre vlastnú TV šou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie