Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Stokilová Plačková išla do naha! Priznala problémy, pre ktoré začala rapídne priberať !
Zdielať na

Stokilová Plačková išla do naha! Priznala problémy, pre ktoré začala rapídne priberať !

Archívna reportáž

Zuzana Strausz Plačková sa už každým dňom stane po prvýkrát mamou. Ak chce stihnúť znamenie leva, o ktorom od začiatku hovorí, ostáva jej na to už len necelý týždeň. Nepochybne to bude nielen obrovský pocit šťastia, ale aj úľavy, keď začne momentom pôrodu jej váha klesať.

​Zuzana nijako neskrýva nabrané tehotenské kilá, hoci tým aj poriadne šokuje. Kým na videjkách a fotkách vyzerá stále dokonalo, zrejme to až také ružové v skutočnosti nebude. Pribrať takmer 40 kíl tak rýchlo zanechá stopy a viditeľné zmeny na každom.

Nehovoriac o tom, že najviac pribrala influencerka za ostatné dva mesiace. Hoci možno považovať takéto výrazné priberanie v tehotenstve za nezdravé, keďže za normu sa považuje priemerne 15 kíl, v prípade Zuzany to nebude tak celkom jej "vina".

Najväčší stres zažila Plačková minulý rok koncom septembra, paradoxne, krátko nato sa jej podarilo otehotnieť:

​Ktovie, či sa pôrod nechystá už najbližšie dni, keďže Zuzana sa odfotila nahá a je známe, že je už v úplnom finále tehotenstva, tak možno chcela mať spomienku na svoje telo tesne pred pôrodom. A vôbec jej pritom neprekáža, že to telo má už zhruba 103 kíl. Ako priznala, ľudia sa jej pýtajú, či sa nehanbí priznávať váhu, keď mnohé ženy ju radšej taja. "Prečo by ste sa mali hanbiť? Veď tvoríte život, a to, že priberiete 30 kíl neznamená, že po pôrode tak ostanete. Preto berte každé kilo inak, ako keby ste bežne pribrali," odkázala Zuzana a dodala, že ona sa rozhodne nehanbí, a za šírenie tejto myšlienky jej treba dať uznanie.

Instagram/QP

​Nastávajúca mamička ale prekvapila priznaním, čo je za jej rapídnym priberaním v posledných týždňoch. "Ja som si 8 mesiacov držala celkom v pohode postavu, lenže potom som musela začať brať lieky a pichali mi mesiac B12 na pribratie, po ktorých som priberala, a nevedela som prestať jesť, aj keď som sa snažila krotiť, nešlo to," objasnila svoju situáciu. Ktovie, či to súviselo s jej júnovou hospitalizáciou, keď jej zistili ťažkú anémiu. Kým vtedy bol dôvod na obavy, ako sa podarí tehotenstvo v zdraví dotiahnuť, teraz už tento problém odpadol. Už len bezproblémovo porodiť zdravé dieťatko a tešiť sa z prívalu nepoznanej lásky.

Instagram/QP

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie