Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Misska Kaššáková sa vydala! Odpustila neveru, zvládli aj diagnózu synčeka, konečne žiari šťastím!
Zdielať na

Misska Kaššáková sa vydala! Odpustila neveru, zvládli aj diagnózu synčeka, konečne žiari šťastím!

Zdroj: Instagram/VK

Dlhoočakávaná svadba sa pre Veroniku Kašákovú (32) a Milana Sovadinu stala skutočnosťou. Rodičia malého, ani nie dvojročného synčeka si prešli neľahkým obdobím, keď sa po zásnubách kvôli nevere načas rozišli a neskôr sa im narodil synček s genetickou chorobou pečene zvanou fenylketonúria. Zrejme práve to ich vzťah natoľko posilnilo, že sa ho teraz predsa len rozhodli spečatiť aj sobášom.

​Vybrali si krásne miesto zasadené v prírode, a to skanzen Stará Ves v chomutovskom zooparku, píše portál Blesk. Veronika, vychovaná spolu s bratom v detských domovoch, sa stala celebritou potom, čo si v roku 2014 splnila sen stať sa finalistkou Českej Miss. Mohlo by to vyzerať skoro ako rozprávkový príbeh, keby táto komplikovaná kráska nezačala dostávať ďalšie skúšky v podobe neverného partnera a nevyliečiteľne chorého synčeka Matyáša (1,5). Práve on a náročná starostlivosť o neho jej pomohli pochopiť, akou takmer banálnou záležitosťou bola v porovnaní s tým nevera jej partnera a Matyášovho otca. 

Z toho všetkého, ako aj zo svojho detstva v domove sa vyspovedala v médiách, navyše vydala aj dve autobiografické knihy. Opísala tam v neveľmi dobrom svetle aj svojich rodičov, čo sa nepáčilo najmä jej otcovi a vyhrážal sa jej zato až žalobou.

Veronika vysvetlila prednedávnom niečo viac o chorobe svojho syna:

"No, je to trochu vyhrotené, myslím si, že k takým veciam nedôjde. Je pravda, že na knihu nemáme rovnaký názor, ale verím, že nájdeme spôsob, ako si k sebe nájsť cestu," priznala sa Veronika pred časom pre Blesk. A zjavne to aj dokázali, lebo otec svoju dcéru priviedol k "oltáru", ako to vidno na TÝCHTO fotkách zo svadby. Veronika bola prekrásna, no žiaril aj jej vyvolený. Svoju lásku pár potvrdil vášnivým, prvým manželským bozkom. Na túto životnú udalosť páru sa prišiel pozrieť aj Libor Bouček s manželkou Gabrielou. Nemohol chýbať ani Veronikin brat Karel Kaššák (33), ktorý je moderátorom počasia v súkromnej televízii, a ďalší známi hostia.

S Milanom sa Veronika dala dokopy, keď sa do seba zamilovali v roku 2013. V tom čase bol ale ešte zasnúbený s matkou svojej dcéry Elly, čo mohlo pripadať mnohým od Veroniky ako neveľmi čestné konanie. "Keď som sa zamilovala do Milana, ich vzťah už nefungoval. Rozhodne som nikoho neodviedla," tvrdí však ona. Podporuje Milana v jeho vzťahu s dcérou po rozchode s jej matkou. "Milan sa stretáva s jeho dcérou a ja ju tiež poznám," vysvetľovala na svoju aj jeho obhajobu. Sama zakúsila neskôr neveru práve od neho, čo ju psychicky veľmi nalomilo. Musela načas odísť na Havaj, aby pochopila, že ani ona vraj nebola bez podielu viny. Vrátila sa k nemu a odpustila, a ako vidieť na jej šťastnej tvári ako neveste, neľutuje to.

Súvisiace články

Najčítanejšie