Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krásna moderátorka prezradila pohlavie bábätka! Vraj to od začiatku tušila!
Zdielať na

Krásna moderátorka prezradila pohlavie bábätka! Vraj to od začiatku tušila!

Zdroj: instagram/EP

Ešte donedávna, hoci bola už na začiatku šiesteho mesiaca tehotenstva, vraj moderátorka hlavných správ v českej súkromnej televízii, vnadná Eva Perkausová (28), netušila, či čaká dievčatko, alebo chlapčeka. Vraj si spočiatku priala, aby to bolo dievčatko, potom si ale povedala, prečo nie chlapček, a že najdôležitejšie je, aby dieťa bolo zdravé. Teraz je už jasné, čo jej osud nadelil.

​Po rokoch spoznávania sa atraktívna hlásateľka správ konečne dočkala svadby. Keď začiatkom januára odletela spolu s jej ukrajinským snúbencom Ivanom Heckom (40) na Maurícius, zobrali so sebou všetky potrebné papiere k sobášu. "Som šťastná a bolo načase. Práve 7. januára sme mali piate výročie a 12. januára sme sa vzali," prezradila po príchode zvodná blondínka a treba dodať, že pred rokom od tejto životnej udalosti sa s partnerom zasnúbili na Maledivách, a tak splnili zvyčajné "do roka a do dňa". Sobášny obrad sa konal priamo na exotickej pláži. O Eve bolo kedysi známe, že inklinuje k starším zámožným pánom, pričom podobne si vybrala aj jej mama, pôvodom z Humenného. Evu mala s mužom, ktorý sa netají tým, že bol v 90. rokoch ostrieľaným vekslákom, ale rozišli sa, keď mala tri roky. 

Svoje tehotenstvo oficiálne priznala Eva koncom júna, keď jej začínal piaty mesiac a mala už viditeľne zaoblené bruško. Tehotenstvo až doteraz znáša veľmi dobre. Partner je vraj jej veľkou oporou, tehotenstvo prežíva spolu s ňou. A konečne prezradila aj čo už šesť mesiacov nosí v brušku. "Je to chlapec! Som šťastná a spokojná. Dokonca som od začiatku tehotenstva tak trochu tušila, že to bude pravdepodobne chlapec," nenechala si sladké tajomstvo iba pre seba a najbližších. 

Toto Eva prezradila o tehotenstve, aj ďalších rodinných plánoch:

V práci mieni ale vydržať čo najdlhšie. "Som v šiestom mesiaci tehotenstva a chcem zostať v práci čo najdlhšie. Cítim sa stále rovnako, nič ma netrápi," vysvetľuje dôvod svojho rozhodnutia, ak sa neudeje nič mimoriadne. Uvedomuje si, že keď príde na svet jej chlapček, život sa jej zrejme obráti naruby a bude sa venovať hlavne jemu. Samozrejme, že s manželom už začali vyberať pre synčeka meno. "V otázke mien sme sa zhodli na 90 %. Keďže priezvisko bude Hecko, je krátke a môžeme k nemu kombinovať ako české, tak aj zahraničné mená. Máme tri tipy, ale ešte by som ich prezradiť nechcela," dodala spokojná moderátorka.

Budúci rodičia odhalili pohlavie bábätka obľúbeným balónikovým spôsobom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Súvisiace články

Najčítanejšie