Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Povedala ÁNO! Chcelo to pár spoločných rokov a dieťa, aby miliardár Šeredovú konečne požiadal!
Zdielať na

Povedala ÁNO! Chcelo to pár spoločných rokov a dieťa, aby miliardár Šeredovú konečne požiadal!

Archívna reportáž

Krásna česká modelka Alena Šeredová (44), ktorá žije už vyše dvadsať rokov v Taliansku, sa môže právom nazvať šťastnou ženou. V roku 1998 sa stala prvou vicemiss Česka, na Miss World následne získala krásne štvrté miesto. Jej kroky neskôr zamierili do Milána, kde sa jej podarilo preraziť na mólach a neskôr aj v televízii a vo filme. Stala sa z nej známa celebrita. V roku 2011 sa vydala za slávneho brankára Gianluigiho Buffona. To už s ním mala dvoch symov, ale manželstvo skončilo pre Gigiho neveru rozvodom. Už krátko na to sa jej ale koncom roku 2014 pošťastilo stretnúť súčasného partnera, zámožného dediča automobilky Fiat, Alessandra Nasiho (49).

"Bolo veľké šťastie stretnúť muža, ktorý má štyridsať a vekovo si teda vyhovujú, ktorý nemá zlú skúsenosť z minulosti, nie je rozvedený a nemá deti. Je to totiž rozdiel, či má deti z predchádzajúceho manželstva muž alebo žena. My ženy máme trochu súťaživú povahu," zverila sa Šeredová. Starý mládenec prijal s láskou aj jej dvoch synov Louisa Thomasa (14) a Davida Leeho (12). Veľmi však túžili aj po spoločnom dieťati, čo im konečne vyšlo v máji v roku 2020. Alena mala veľkú radosť, že po dvoch synoch má aj vytúženú dcérku. Pre Alessandra to bolo prvé vlastné dieťa a podľa slov Aleny neustále opakoval, aké sú krásne, len čo sa na ne pozrel.

Do sobáša s Alenou sa napriek tomu ale akosi nemal. To ale rozvedenej Šeredovej po jej zlých skúsenostiach z prvého manželstva vraj vôbec nechýbalo."Keď si spomeniem na to, ako dlho všetko trvá v Taliansku. Aj to, ako sa to vlečie, keď sa to potom musí z nejakého dôvodu zrušiť. Talianska byrokracia je v tomto smere veľmi nepríjemná," poznamenala so skepsou svojho času. "Ak by to môj partner nepotreboval k životu, určite môžeme byť spolu aj bez toho. Terezka Maxová mi vždy hovorí, aby som sa nebála, že druhé manželstvo je vždy lepšie. Takže ja jej verím a uvidíme. Ja by som nemusela. Ale Alessandro to ešte nezažil, takže možno k tomu jedného dňa dôjde," zvažovala predsa len aj takúto alternatívu.

Alena sa romantickými zásnubami na ostrove Mykonos pochválila v príbehu na Instagrame: 

Instagram/AS

​A teraz zrejme prišiel ten správny čas. Počas dovolenky na gréckom ostrove Mykonos, kam sa vybrala celá päťčlenná rodinka, požiadal Alessandro Alenu o ruku. Oznámila to už ako šťastná snúbenica v jej instastories. Zdieľala s jej obrovskou skupinou sledovateľov spoločnú fotografiu s Nasim a napísala k nej: "Povedala som áno!"  Popýšila sa aj pekným prstienkom na ruke s drahým kameňom. Údajne za ňou na Mykonos prišli aj jej rodičia, a tak je možné, že Alessandro podľa starých zvyklostí najskôr požiadal o ruku Aleny ich. Ak by pokračovali v tradíciách, svadba by mala byť najneskôr do roka a dňa od zásnub. Zdá sa byť až neuveriteľné, že po superbohatom futbalistovi prišiel do Aleninho života ešte bohatší muž a zdá sa, že to bude mať rozprávkový koniec.

Alena so svojimi tromi deťmi, dvoch synov má z predchádzajúceho manželstva s futbalistom Gigi Buffonom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Súvisiace články

Najčítanejšie