Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Veľký plán Hanychovej a Soukupa! Multimilionár šokoval TOUTO poznámkou o ich budúcnosti!
Zdielať na

Veľký plán Hanychovej a Soukupa! Multimilionár šokoval TOUTO poznámkou o ich budúcnosti!

Zdroj: Instagram/AH

Niekoľko týždňov trvajúce dovolenkové týždne plné romantiky v Marbelle sa nateraz pre Agátu Hanychovú (37) a Jaromíra Soukupa (53) skončili. Vrátili sa do Prahy, kde to v horúcom a turistami preplnenom meste nie je práve to najpríjemnejšie. Ale na tých pár dní, pokiaľ sa spolu zas nevydajú na cesty, sa to iste dá vydržať. Keďže je Agáta veľmi zdieľna, prezradila už aj čosi o najbližších plánoch. No ešte viac naznačil Soukup.

​Ak chceli ujsť od ruchu s turistami a rozpálených letných ulíc, veľmi si nepolepšia. Rozhodli sa totiž spoznávať New York.  Obaja sú veľmi spoločenské typy, a pre tie je "Veľké jablko" ako stvorené. A Agáta si zaručene neodpustí ani vychýrené výhodné nákupy, ak to ešte aj nebodaj bude platiť Soukup. Ale ktovie, či tam pre ňu nechystá aj iné prekvapenie.

Soukup sa v New Yorku cíti zrejme trochu ako doma. Má tam mať údajne svoj vlastný byt. Rovnako ako v Marbelle, aj za oceánom budú anonymný pár, na rozdiel od Prahy, kde ich skoro každý pozná. "Chceli sme uniknúť zvedavým pohľadom a užívať si navzájom spoločnosť toho druhého," zdôvodňovala Agáta tesne pred návratom do Prahy, prečo sa tak dlho zdržiavali v Marbelle, na druhej strane vyklebetila, kde sú, a tak si ich našli fanúšikovia aj tam.

Pri nakrúcaní tejto relácie preskočila iskra a už nezhasla:

"Už budúci týždeň odlietame na týždeň do New York, ktorý si chceme prejsť a spoznať," pochválila sa plánmi. Takýto spôsob života, ktorý jej vie zabezpezpečiť bohatý majiteľ súkromnej televízie a mnohých realít, berie iste s nadšením. Tento vzťah sa javí byť skutočne dokonalý pre oboch. On jej ponúka finančnú stabilitu a všetky pôžitky sveta, ona jemu zas mladosť a krásu. Ktovie, či ich vzťah nenaberie po intenzívnych chvíľach zamilovanosti aj vážnejší rozmer.

Agáta musí byť šťastná, že našla človeka, ktorý miluje publicitu rovnako, ako ona:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Počas streamu na Instagrame sa totiž nezabudla známa provokatérka pochváliť novým prstienkom na ľavej ruke, čo robí s obľubou pri azda každom frajerovi. Pochopiteľne, vždy tým vyprovokuje otázku, či nie je zásnubný. "Nie som zasnúbená, naozaj nie," zareagovala so smiechom. No na prekvapenie sa zamiešal do rozhovoru aj Jaromír, ktorý bol v blízkosti a všetko počúval. "ZATIAĽ nie je zasnúbená!" dodal zdôrazniac slovo "zatiaľ". Až by sa zdalo, že tým chcel niečo naznačiť. Mal totož možnosť obísť to mlčaním, v podstate akákoľvek iná reakcia je už "podozrivá". Ktovie, možno je to také dokonalé, že skutočne nemajú prečo otáľať.

Súvisiace články

Najčítanejšie