Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hviezdna herečka šokuje! Vďaka jej životnej úlohe sa vyspala s vyše 200 mužmi!
Zdielať na

Hviezdna herečka šokuje! Vďaka jej životnej úlohe sa vyspala s vyše 200 mužmi!

Po dlhom čase sa usmialo konečne šťastie aj na americkú herečku Jennifer Coolidge (60), keď získala jednu z hlavných postáv vo filme. Dovtedy, kým jej režisér Mike White nezveril rolu Tanye McQuoid v seriáli HBO White Lotus, hrala iba vedľajšie komické postavy, aj keď si na nedostatok popularity sťažovať nemohla. Mrzelo ju však zaškatuľkovanie do typu jednoduchej blondínky, z čoho mala pocit, že nikto v Hollywoode nechce, aby hrala vážne úlohy. Úspech, ktorý zaznamenala vďaka skvelému podaniu obsažnejšej postavy Tanye, jej pomohol pozdvihnúť jej herecký status. Vo svojom pomerne pokročilom hereckom veku už strácala všetky ilúzie o svojich schopnostiach, aj nádeji na úspech. Ale aj v jej prípade sa ukázalo, že známe "trpezlivosť ruže prináša" stále platí.

​V rozhovore pre Variety herečka spomenula aj svoj podiel na šťastí dobrým výberom priateľov. "V živote som urobila jednu vec naozaj správne... Vybrala som si skvelých priateľov. Keby Mike nikdy nebol úspešný a hrali by sme White Lotus len ako divadelnú hru v malom divadle, kde by každý zaplatil 10 dolárov za to, aby si ju pozrel, stále by to bola jedna z najlepších vecí, ktoré sa mi kedy stali. Pretože to bola fantastická práca, o ktorej si nikto iný nemyslel, že by som ju mohla robiť," zverila sa a vďačnosťou smerom k jej kamarátovi Whiteovi.

Zamyslela sa aj nad tým, ako ovplyvňujú ľudia a okolnosti sebavedomie jednotlivca. "Ak som nedostávala veľké úlohy, dospela som k záveru, že si ľudia myslia, že toho nie som schopná. Potom som sa aj ja rozhodla, že toho nie som schopná. V skutočnosti musíte mať režiséra White Lotusu Mikea Whitea, ktorý príde a povie: Myslím, že to zvládneš," priznala sa Coolidge. Ale sťažovať sa veľmi nemôže ani na moment, keď získala úlohu už priam legendárnej Stiflerovej mamy vo filne American Pie, u nás Prci, prci, prcičky. Ako sa priznala v rozhovore, pomohlo jej to nielen poriadne rozbehnúť kariéru, ale viedlo to aj k oveľa pikantnejším benefitom.

Jennifer sa vďaka úlohe "Stifflerovej mamy" vo filme Prci prci, prcičky stala legendou a priniesla jej mnoho mužských nápadníkov. Avšak v kariére ju zabrzdila na dlhé roky vo vedľajších úlohách "hlúpych blondíniek": 

Vysvetlila to s typickým humorom. "Z účinkovania v tomto filme som mala toľko výhod. Myslím tým, že je asi tak 200 ľudí, s ktorými by som sa inak nikdy nevyspala. Vďaka American Pie som si zahrala MILF a získala som veľa sexuálnych partnerov," vtipne dodala herečka k úlohe z roku 1999. Bola mamou stredoškoláka z partie, kde chcú prísť všetci o panictvo a ona, ako zvodná mama v rokoch, sa vyspí s jedným z kamarátov svojho syna. Táto úloha bola rovnako kultová ako samotná filmová séria a potom ju zopakovala ešte štyrikrát vo filmoch American Pie, American Pie 2, American Wedding a American Reunion. Podobná rola bola Paulette Bonafonté Parcelle vo filme Pravá blondínka. Tá najväčšia rola ale prišla až s White Lotus. Tanya v jej podaní dokonca Coolidge vyniesla prvú nomináciu na cenu Emmy.

Jennifer si zahrala jednu z hlavných úloch v populárnom seriály White Lotus od spoločnosti HBO: 

Súvisiace články

Najčítanejšie