Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lela si zmenila priezvisko! Už nie je Ceterová, ALE ani Vémolová!
Zdielať na

Lela si zmenila priezvisko! Už nie je Ceterová, ALE ani Vémolová!

Archívna reportáž

Po prekvapujúcom zistení, že sobášny obrad na nedávnej svadbe manželského páru Lely Ceterovej (33) a Karlosa Vémolu (37) nespĺňal náležitost, aby bol právoplatný, teraz Lela priznala, že nie je pani Vémolová. Doteraz sa presne nevie kedy a kde sa pár vlastne zosobášil aj oficiálne pred povereným oddávajúcim, čo sa v prípade Jiřího Krampola nestalo. Aj insígnia na jeho krku so štátnym znakom bola iba atrapa. Bral to ako svoju hereckú rolu a povedal, že sú podľa neho manželmi sú zopár týždňov.

​Ak sa teda pár už regulárne zosobášil, dalo by sa predpokladať na základe zvyklostí, že si Lela zmenila priezvisko. Na ich svadbe jej to pripomenul moderátor Michal Kavalčík (47) alias Ruda z Ostravy vetou, že si bude musieť ako novomanželka zaobstarať aj nový občiansky preukaz. Ona sama sa ale na svadbe k tomu konkrétne nijako nevyjadrila. Nechala si to až na dobu, keď bude mať za sebou všetky tie starosti a humbug okolo "svadby storočia", z ktorej bola nadšená. Dopadla presne podľa jej želania a predstáv. Keď si trochu vydýchla, podelila sa o svoje dojmy aj s jej sledovateľmi na Instagrame.

S hrdosťou zdieľala fotografiu zo svadby, ako sedí s spolu s manželom pred panelom s bielymi ružami s nadpisom Mr. & Mrs. Vémola. Aj na svojom profile na Instagrame si zmenila meno na: "Lela Vémola, verejne známa osoba." Ako vidieť, Lela ide s trendom, keď sa stáva čoraz bežnejším, že si žena k priezvisku nepripojí prechyľovacie -ová. Zhodou náhod sa jej to hodí aj rytmicky - Lela Vémola. Jej dcérka Lili má už priezvisko Vémola od narodenia. V prípade priezviska zahraničného pôvodu je to celkom prirodzené bez -ová, ale ak ide o tradičné české či slovenské priezvisko to znie predsa len trochu nezvyčajne.

 Lele sa splnil jej veľký sen o pompéznej a veľkolepej svadbe:

V každom prípade si na nové priezvisko Lely budú musieť jej sledovatelia nejakú chvíľu zvykať. Iste ale každého z nich zaujíma, kedy sa skutočne zobrali a došlo aj k zmene priezviska atraktívnej influencerky. Napriek doteraz divokému spôsobu partnerského spolunažívania kontroverzného páru, sa Lele podarilo konečne dostať neskrotného zápasníka MMA  "pred oltár". Ten sa v minulost dušoval, že ako sa pozná, ženiť sa nikdy radšej nebude. V prípade jeho partnerky z Británie, s ktorou má syna a osvojil si aj jej dcéru, sa tá jeho žiadosti o ruku nedočkala. Lela to však zjavne s "Terminátorom" vie.

Lela so svojimi rodičmi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie