Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obrovská chyba! Hanychová a Soukup to už zrejme trpko oľutovali!
Zdielať na

Obrovská chyba! Hanychová a Soukup to už zrejme trpko oľutovali!

Zdroj: Instagram/AH

Pre Agátu Hanychovú (37) a Jaromíra Soukupa (53) je Marbella ako stvorená na lásku a chvíle radosti. Po obrovskom rozruchu, ktorý spôsobilo ich priznanie, že sa dali dokopy, bol odchod na španielske Costa del Sol, teda slnečné pobrežie, kde má Soukup vilu, ideálnym riešením. Tam sa dokázali stratiť zvedavým očiam českej verejnosti, aby si užívali svoje súkromie. To už ale teraz, po štyroch týždňoch ich dovolenky, tak celkom neplatí.

​Ako inak, môže zato Agáta, ktorá neustále zdieľa so svojimi sledovateľmi na Instagrame takmer všetko, čo sa deje okolo nej. Možno ani nie náhodou už stihla presne označiť tri miesta, kde sa s Jaromírom vyskytujú a bolo po súkromí. Do Španielska na dovolenku nechodí práve najmenej českých turistov a pre spestrenie svojho pobytu boli mnohí zjavne ochotní ich vyhľadať, aby si s nimi na pamiatku urobili spoločnú fotku. Popularita si vyžaduje aj nejakú tú daň. Obaja sú profesionálne zdatní v mediálnej komunikácii, a tak to iste chápu a vedia aj zužitkovať na svoju podporu a vo svoj prospech. Na druhej strane, súkromie je v ich prípade tiež rozhodne cenná záležitosť, a tak, hoci sa tvária, že im to neprekáža, zrejme už oľutovali prílišnú otvorenosť.

Soukup sa ale stále vie zasmiať nad priam pochabosťou podaktorých nadšencov, ktorí sa vybrali na dvaapoltisíc kilometrov dlhú cestu iba kvôli tomu, aby sa s ním a Agátou mohli stretnúť a vyfotiť sa na dôkaz toho pritom. Zopár zážitkov s nimi už aj mali. "Sedeli sme v reštaurácii a prišli za nami Česi s tým, že nás hľadajú už dva dni. Podobne nám to povedali už tri rodiny a máme správy, že tento týždeň prišli ďalší turisti, ktorí sa na nás pýtajú," uviedol príklady. Akoby sa medzi sebou stavili, kto skôr ich medzi mnohými tisíckami turistov objaví skôr. Pokiaľ im nezasahujú do súkromia príliš, alebo nerobia tajne ich fotky, aby ich potom zverejňovali, prečo nie.

Agáta Hanychová v klipe k pieseni Zlatokopky od slovenského rapera Rytmusa:

Tak nejako to myslel aj Soukup, keď si stretnutia pochvaľoval. "Na druhej strane musím povedať, že to zatiaľ bolo vždy veľmi milé stretnutie. Teší nás, že nám ľudia fandia a veľmi si to vážime," vyznal sa so svojími pocitmi Jaromír, ktorý si doteraz svoje súkromie vždy dôkladne a s úspechom strážil. Zdá sa, že prítomnosť Agáty a jeho zamilovanosť dokázala všeličo v jeho živote zmeniť. Agáta je s ním v Marbelle vo svojom živle."Milujem to tu. Mám tu všetko, čo potrebujem k životu. Je tu nádherne a wake mám dvadsať minút od domu," tvrdí s nadšením milovníčka vodných športov, špeciálne wakeboardingu. Doteraz bola ochotná kvôli tomu lietať k moru každú chvľu aspoň na víkend a teraz to mala mesic priamo pod nosom. Dovolenka sa ale páriku nateraz skončila, no niet pochýb, že minimálne Agáta sa už čoskoro opäť zbalí a vyrazí naspäť, alebo do inej prímorskej destinácie.

Agáta zdieľa so svojimi fanúšikmi na Instagrame takmer každú chvíľku jej bežného dňa: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie