Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak TOTO je silná káva! Borárosova (ex)milenka sa obula do jeho snúbenice Moniky!
Zdielať na

Tak TOTO je silná káva! Borárosova (ex)milenka sa obula do jeho snúbenice Moniky!

Archívna reportáž

Aj keď je bojovník MMA Gábor Boráros (30) v zápasení majstrom, zápas dvoch jemu najbližších žien sa mu rozhoduje zrejme ťažko. Ako jeho snúbenica a mama ich niekoľkomesačnej dcérky Zory, Monika Jákliová, tak aj jeho milenka Réka Molnárová sú atraktívne ženy a nie je preto asi záletnému Gáborovi jednoduché vybrať si. Svoju porážku si ani jedna nechce pripustiť. Každá z dvojice má aj preto celkom inú verziu príbehu okolo jeho niekoľko týždňov trvajúceho ľúbostného romániku. Blonďavá Jákliová bola, pochopiteľne, veľmi rozhorčená, keď sa dozvedela o Borárosovej nevere s krásnou čiernovláskou Rékou dokonca priamo v čase pôrodu. Teraz je podľa nej Gábor už s ňou a dcérkou a panuje medzi nimi rodinná idylka.

​S tým ale nesúhlasí opustená Réka. "Gábor našiel šťastie so mnou, ale Monika ho vydierala cez svoju malú dcéru a hrala sa na dokonalú matku," povedala pre expres.cz. Teraz si čiernovláska užíva leto a s Borárosom vraj nadobro skončila práve ona."Z mojej strany je to už definitívne uzavreté, užívam si dovolenku a nemienim sa zaoberať vecami, ktoré ma už nezaujímajú. Mám skvelý život a nič viac nepotrebujem. Gábor len hľadal svoje šťastie a to našiel so mnou," tvrdí Molnárová. Zjavne to ale niesla ťažko, keď aj po údajnom rozchode stále zverejňovala spoločné fotky.  "Bola to od nej len cielená provokácia, pretože ju štve, že sa Gábor vrátil späť k Monike," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti Borárosa.

"Fotografie, ktoré som dávala s Gáborom na Instagram, boli aktuálne. Trávili sme spolu každú chvíľu. Monika celú situáciu veľmi zle znášala a jej jediná protireakcia je na sociálnych sieťach zdieľať neaktuálne posty o tom, aká sú šťastná rodina a že je všetko u nich v poriadku, pritom skutočnosť je úplne iná," namietala Molnárová. "Nikdy som nemala dôvod vymýšľať o našom vzťahu s Gáborom. Z mojej strany je to ukončené, aj keď on denne kontaktuje ako mňa, tak aj mojich priateľov. Viem, že ma má veľmi rád, ale už dostal odo mňa veľa času a šancí. Viem, že mi neubližoval úmyselne, ani ja jemu nechcem ubližovať, mali sme pekné plány, ale radšej som sa rozhodla takto, a tým pádom sa on vrátil tam, kde tvrdil, že bol nešťastný," argumentovala Réka a pre zmenu obvinila Moniku, že si reči o šťastnej rodinke s Gáborom len vymýšľa.

Gábor je hviezdou MMA, nečudo, že sa okolo neho točí množstvo obdivovateliek:

"Ale pravdu vieme len ja a Gábor... Tvári sa ako dokonalá matka, ale pritom dcéru stále necháva cudzím ľuďom, aby mohla chodiť, kam chce," zasiahla Réka Moniku na citlivom mieste. Nato zas Monika Jákliová reagovala v rozhovore pre odzadu.startiup.sk. "Naozaj som sa nikdy v  živote nestretla s takouto drzou, bezočivou ženou! Taká žena roznáša klebety o mojej rodine, ktorá svojmu synovi nedá poriadne najesť, radšej mu strčí do rúk sáčok s čipsami...jej vlastný syn ju nenazýva mamou, ale oslovuje menom," rozhorčovala sa Monika. Vraj sa táto známa rozbíjačka rodín chcela iba zviditeľniť v médiách a na sociálnej sieti Réke po tejto kauze pribudlo naozaj až 4000 sledovateľov. Ak by pokračovala s jej ohováraním, bude túto kauzu riešiť Jákliová už právnou cestou. 

Réka, podobne ako aj Monika, sú obe príťažlivé a vyzývavé dámy, na aké má Gábor zjavne slabosť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Molnárovà Réka (@rekaaaa828)

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie