Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hanychová pod veľkým tlakom od Soukupa! TOTO jej vyčíta, dokážu sa s tým vyrovnať?!
Zdielať na

Hanychová pod veľkým tlakom od Soukupa! TOTO jej vyčíta, dokážu sa s tým vyrovnať?!

Zdroj: Instagram/AH

Po zhruba dvoch mesiacoch randenia Agáty Hanychovej (37) a Jaromíra Soukupa (53), sa všeličo zmenilo v názoroch verejnosti. Ale ako je vidieť, menia sa aj ich vzťah, čo sa prejavuje aj novonok. Spočiatku sa na Agátin Instagram kvôli jej novému frajerovi valila vlna kritiky, ale spolu s Jaromírom sa toho ako dobre podkutí profíci vedeli chopiť a obrátiť všetko v ich prospech. Mediálny magnát a majiteľ súkromnej televízie si predtým svoje súkromie prísne strážil a na sociálnej sieti sa objavoval len zriedka, ale s Agátou sa to zmenilo. Tá pravidelne zverejňuje na Instagrame ich zamilované videá a už ho prizvala aj do live streamu. Pomaly sa z neho stáva tiež influencer.

​V nedávnom priamom prenose s Agátou prezradil všeličo z ich súkromia, zväčša Agátu len vychvaľoval. Je vraj krásna, milá, vo všetkom si vraj rozumejú a ani si veľmi neprotirečia. "Rozmýšľam... mne sa na tebe páči všetko," vyznal jej obdiv pred ich sledovateľmi na streame. Ale vzápätí si predsa len na niečo spomenul. On ako nefačiar neveľmi dobre znáša jej neustále fajčenie. Ale aj v tomto smere si vraj Agáta vďaka nemu vstupuje do svedomia. "Agáta to obmedzuje, včera vyfajčila 7 cigariet. S tým ju trochu hnevám... Vyvíjam menší tlak. Počítam jej cigaretové ohorky v popolníku. Vždy, keď si zapáli, tak zdvihnem obočie, či je to nutné," opísal jeho prístup k tvrdohlavej Agáte, ktorá si podľa jej slov rada robí, čo chce a na jeho nátlak až tak nedbá.

​Svojej novej láske sa vraj chce Soukup naplno venovať počas celého leta. Zatiaľ sú tieto zamilované hrdličky zväčša v španielskej Marbelle v jeho vile. "V televízii budem menej, pretože už nemám toľko času ako predtým. Mám Agátu," zveril sa Soukup. Užíva si s ňou teraz radšej slnko, pláž, dobré jedlo, prechádzky a výlety na motorke tak, ako sa počas letnej dovolenky patrí. Od septembra by sa mal ale na televíznu obrazovku opäť vrátiť. A ktovie, či nepridá do programu aj niečo nové s Agátou. Ale mohla by to byť aj reality show, kde budú obaja. "Urobíme zas ďalší prenos. Nie, urobíme Osbournovcov. Zvážime to!" reagoval na impulz diváka, ktorý by sa vraj na nich dokázal pozerať nonstop.

Agáta miluje pozornosť médií a tak sa po boku mediálneho magnáta musí cítiť ako ryba vo vode. Svoj vzťah k bulváru vyjadrila už d v piesni nesúcej jej meno: 

Aj ďalšie ohlasy na Instagrame, najmä po zverejnení ich spoločných fotografií od profesionálneho fotografa, sú skvelé. "Sledujem vás dlho, ale to, čo vyžarujete teraz, je neskutočné. Veľa šťastia," napísala Agáte jedna z jej fanúšičiek. A nebola sama. "Svedčí vám to, konečne máte vedľa seba chlapa!" prišiel ďalší komentár. A vo svojich pochvalách nevynechali ani Soukupa, ktorý donedávna nevyvolával veľké sympatie verejnosti. Odrazu ho nazývajú dokonca "pánom Božským" pre Agátu. "Krásne sa na vás pozerá, pán božský vedľa vás úplne rozkvitol," poznamenal niekto v tomto duchu. "Konečne, Agátka, muž, ktorý nie je pani Colombová. Muž, ktorý sa nehanbí vás pohladkať, pobozkať pred všetkými, ktorý vás jednoducho obdivuje a miluje takú, aká ste," komentovala ich vzťah s nadšením prajná obdivovateľka páru. 

Z Jaromíra Soukupa sa stal popri jeho mladšej partnerke Agáte influencer: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie