Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hana Gregorová otvorene! Ľutovala syna Ondřeja, TOTO je podľa nej príliš!
Zdielať na

Hana Gregorová otvorene! Ľutovala syna Ondřeja, TOTO je podľa nej príliš!

Archívna reportáž

Po dlhšom čase, keď sa herečka Hana Gregorová (69) veľmi nekontaktovala so svojím synom Ondřejom Gregor Brzobohatým (39), nastal obrat. Možno sa len domnievať, že za ich dočasným odcudzením mohla byť synova exmanželka Táňa Kuchařová (34), ktorá sa od herečky dištancovala po jej škandalóznej afére s milencom Ondřejom Koptíkom (37). S tým sa Hana poslednú dobu už na verejnosti veľmi neukazuje, rozhodne nie na podujatiach, kde vystupoval jej syn. Na júnovú premiéru Ondrovho muzikálu Slunce, seno, jahody prišla s dcérou Rolou a srdečne sa zvítala so synovou novou priateľkou Danielou Písařovicovou (43). Počas predstavenia Daniela sedela v lóži spolu s Rolou, a tak sa nenápadne ocitla už aj v rodine.

​Pre Ondřeja je iste potešiteľné, že mama Písařovicovú prijala tak vľúdne, na rozdiel od jeho dvoch predchádzajúcich partneriek Johany Indrákovej (42) a neskôr aj Taťány Kuchařovej. Na jeho prvú svadbu ani neprišla. Na druhej už bola a zdalo sa byť všetko v poriadku, ale neskôr to začalo medzi ňou a nevestou škrípať. Na svojho syna je pochopiteľne veľmi hrdá. Bodaj by aj nie, keď žne jedno ocenenie za druhým. Za jeho úspechmi bola ale spočiatku veľká drina a v pracovnom nasadení nepoľavuje ani doteraz. Hana Gregorová si spomína, ako ho až ľutovala, keď ho jej manžel a synov otec, herec Radoslav Brzobohatý († 79), neustále nútil k cvičeniu a výkonom. 

"Radek Ondru hrozne viedol k husliam. Už v škôlke skúšali jeho rytmus a vzali nás do ľudovej školy. Radek povedal, že ho vybrali ako mimoriadny talent, tak som čakala pri príchode červený koberec, ale bolo tam asi ešte sto ďalších detí. To, že je dnes tam, kde je - okrem talentu, ktorý má od Boha - je Radkova zásluha. On Ondru tak terorizoval, že mi ho bolo niekedy až ľúto," spomínala Ondřejova mama v rozhovore  pre Ženy.cz. Všetko to "utrpenie" a úsilie sa mu neskôr vrátilo v podobe uznania a úspechu. Po jeho aprílovom koncerte v Znojme, kam za ním prišla aj Gregorová, napísala na Facebook: "Krásne divadlo, úžasné publikum a šikovní účinkujúci. A ako správna mama som nezabudla doviezť plné auto proviantu... Bolo to prenádherné a som pyšná na nášho syna (Raduško, aj za teba). Fakt sa nám podaril." 

Okrem talentu viedol Ondřeja k hudbe aj jeho otec Radek Brzobohatý, jeho srdcovkou je aj jazz:

Hrdá mama vníma, že jej syn aktuálne prežíva šťastné obdobie."Podľa mňa je Ondra hrozne šťastný. A úplne žiari, je fakt šťastný, z čoho mám strašnú radosť," povedala milujúca mama. Páči sa jej aj jeho nová priateľka Daniela. "Ak je môj syn šťastný, tak som aj ja. Myslím, že je to pekné a inteligentné dievča," vyjadrila sa Gregorová pozitívne o moderátorke Daniele.  Konečne sa uvoľnili jej dlhoročné napäté vzťahy s deťmi, a snáď im to vydrží už navždy. Temperamentná herečka s maďarskou krvou si zrejme vstúpila do svedomia a svoje drsné vyjadrenia a štipľavé poznámky okresala.   

Novú nádejnú nevestu Danielu Písařovicovú si vraj Hana Gregorová hneď obľúbila:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie