Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Snívajú o nej milióny mužov, no vlastný ju PODVÁDZA! Vzťah nezachránilo ani ich ročné bábo!
Zdielať na

Snívajú o nej milióny mužov, no vlastný ju PODVÁDZA! Vzťah nezachránilo ani ich ročné bábo!

Archívne video

Krásna modelka a sen mnohých mužov, Emily Ratajkowski (35), sa zrejme sklamala v jej vlastnom. Za herca a filmového producenta Sebastiana Bear-McClarda (41) sa po veľmi krátkej známosti vydala v roku 2018 na jednoduchom civilnom obrade iba v najužšom kruhu blízkych. Na sebe mala model horčicovožltej farby a čierny klobúk, lebo sa vraj na biele šaty necítila byť dostatočne "čistá".

Krásna Ratajkowski zjavne nemá na tých správnych mužov šťastie, ani jej manžel nepatrí medzi tých verných a čestných. Údajne ju nestále podvádzal s inými ženami, a preto sa Emily vraj konečne rozhodla pre rozvod. Potvrdil to exkluzívne pre Page Six zdroj blízky modelke. "Áno, podvádzal ju. Je to sériový podvodník. Je to nechutné. Je ako pes," uviedol nemenovaný zdroj, ktorý zároveň tvrdí, že je to aj hrubý chlap. Ani jeden z páru sa k tomu zatiaľ oficiálne nevyjadril. Ratajkowski sa však posledný týždeň odmlčala aj na Instagrame. Jej posledné dve fotky s manželom, kde ho bozkáva oblečená v červených minišatách, sú ešte z 27. mája 2021. Posledné týždne sa s ním neukazuje ani v spoločnosti. Začiatkom júna ale ešte mala na fotkách na prsteníku sobášnu obrúčku.

Fámy o rozchode sa začali šíriť minulý štvrtok, keď počas prechádzky Emily s ročným synom Sylvestrom už obrúčku nemala. Obrúčky si mali spolu s manželom vyrobiť sami večer pred náhlym sobášom zo zlata, ktoré kúpili v čínskej štvrti v New Yorku. Ich románik zverejnili iba dva týždne predtým. "Mám prekvapenie," napísala vtedy k fotke s jej psom. "Dnes som sa vydala," prezradila novinku pod ďalšiu fotku, už so svojím novomanželom. Ako sa zdá, u Sebastiana romantická láska vyprchala rýchlo, keď ju tak nehanebne ponižuje podvádzaním s inými ženami. A hoci po čosi vyše troch rokov od sobáša privítali na svete syna Sylvestra Apolla, ani to ho zrejme neprimälo spamätať sa.  

Emily v minulosti preslávilo pikantné video k piesni Blurred Lines od speváka Robina Thickeho: 

Pôrod, ktorého sa zúčastnil aj Bear-McClard, Ratajkowski zaznamenala na fotkách aj videu. "Medzi tlačením/prvými chvíľami so Slyom. Život!" napísala k záberom. Pohlavie novonarodeného dieťaťa ale vtedy rodičia neurčili. "Radi by sme povedali, že pohlavie nebudeme vedieť, kým naše dieťa nebude mať 18 rokov, a že nám to potom dá samo vedieť," napísala herečka ešte pred pôrodom zjavne ovplyvnená súčasným trendom. Neskôr ale Emily začala o Sylvestrovi predsa len hovoriť ako o svojom "synovi", takže asi zmenila názor a uznala, že má chlapca. Po pár mesiacoch od narodenia syna manželia predali svoj dom v LA. Žijú v New Yorku, kde vidieť modelku vo výstredných outfitoch často na prechádzkach s dieťaťom či psom. Len veľmi vzácne jej robieval spoločnosť manžel, zrejme už ani šancu nedostane.

Napriek krásnej partnerke a spoločnému synovi mal Sebastian potrebu zahýbať s inými ženami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Súvisiace články

Najčítanejšie