Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Už nemali dôvod čakať! Affleck a Lopez sa v totálnom utajení VZALI!
Zdielať na

Už nemali dôvod čakať! Affleck a Lopez sa v totálnom utajení VZALI!

Archívna reportáž

Na druhýkrát už nezaváhali! Jeden z najcelebritnejších párov v šoubiznise, herec a režisér Ben Affleck a speváčka a herečka Jennifer Lopez, sa po druhých zásnubách údajne už aj vzali.

​Takto pred rokom mala mať Jennifer Lopez svadbu s exsnúbencom Alexom Rodriguezom. To by jej ale nemohol zahýbať, čo skončilo ešte na jar rozchodom. Okamžite zareagoval Ben Affleck a po 17 rokoch od rozchodu sa Len hneď ozval a už krátko na to bolo jasné, že si niekdajší párik dal druhú šancu. Začiatkom tohto roka prišli druhé zásnuby a zdá sa, že už stihli aj svadbu, ako informoval portál TMZ.

Podľa súdnych záznamov, ktoré získal portál TMZ, pár získal povolenie na sobáš v okrese Clark County v Severnej Karolíne. Vydané bolo v sobotu 16. júla. Je napísaný na mená oboch manželov - Benjamin Geza Affleck a Jennifer Lynn Lopezová. Nemenovaný zdroj potvrdil, že sa naozaj vzali a svadobná licencia má byť dôkazom.

Zhruba rok po obnovení vzťahu prišli zásnuby:

Prešiel sotva rok a JLo už videli so zásnubným prsteňom. Krátko nato sa Jennifer podelila o túto novinku so svojimi fanúšikmi prostredníctvom videozáznamu na svojom webe, mala slzy na krajíčku a povedala stručne: "Si dokonalý." Následne ukázala krásny zelený diamantový prsteň.

Pred mesiacom zverejnila Jennifer krásne vyznanie Benovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Ben a Jen sa prvýkrát zasnúbili koncom roka 2002, ale v roku 2004 zásnuby zrušili a rozišli sa. Obaja pokračovali v samostatných vzťahoch, vrátane manželstiev a detí, ale keď pred rokom prišla šanca a obaja boli nezadaní, chopili sa jej a odvtedy sú nerozluční. Že je to vážne bolo jasné od začiatku - spoločne hľadali dom, často brávali so sebou aj ich deti, pričom Jen má dve so spevákom Marcom Anthonym a Ben tri s exmanželkou Jennifer Garner.

Súvisiace články

Najčítanejšie