Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozchod po 23 rokoch! Herec oznámil, že jeho manželka čaká dieťa s iným!
Zdielať na

Rozchod po 23 rokoch! Herec oznámil, že jeho manželka čaká dieťa s iným!

Zdroj: Instagram/SB

Pre herca Stevea Burtona (52) neboli posledné mesiace vôbec ľahké. Vlani ho koncom novembra vyhodili zo seriálu General Hospital, teraz prišla ešte tvrdšia rana, ktorá jeho súkromia rozbila na márne kúsky.

​Len ťažko sa Steve vyrovnával s tým, že prišiel o prácu v seriáli, ktorý bol 30 rokov súčasťou jeho života a hlavným zdrojom príjmu. Odmietol sa však zaočkovať proti covidu a tým porušil zmluvu. "Musel odísť zo seriálu, ktorý miloval, čo v jeho živote spôsobilo chaos," vysvetlil zdroj pre magazín People. Burtonov vyhadzov sa nakoniec podpísal aj na vzťahu s manželkou Sheree Gustin (47), s ktorou žili v manželstve od roku 1999, teda 23 rokov. Stretli sa práve pri nakrúcaní seriálu General Hospital. Pár má spoločné dcéry Makenu (18) a Brooklyn (7), ako aj syna Jacka (16). "Ich životy sa zmenili, keď prešiel určitým otrasom a hnevom kvôli tomu, čo považoval za ohrozenie svojich slobôd," uviedol zdroj.

Minulý týždeň v piatok 8. júla podal Burton žiadoť o rozvod. Stalo sa tak dva mesiac po tom, čo herec šokoval svojích fanúšikov, keď prezradil, že so Sheree, ktorá je v súčasnosti tehotná, už nie sú spolu. "Chcel by som niečo objasniť. Sheree a ja žijeme oddelene," napísal, no ak by sa chcel niekto pohoršovať, že opúšťa tehotnú ženu, hneď to vysvetlil. "Nedávno oznámila, že čaká štvrté dieťa. To dieťa nie je moje. Stále spoločne vychovávame naše tri krásne deti. V tomto čase by sme ocenili súkromie. Veľa lásky, Steve." Portál TMZ ako prvý informoval na základe získaných súdných dokumentov, že v žiadosti o rozvod Burton uviedol dátum rozchodu 1. marec a ako dôvod žiadosti o rozvod uviedol "neprekonateľné rozdiely".

Steve a Sheree sa zoznámili na pľaci pri nakrúcaní seriálu General hospital:

​Podľa dokumentov Burton žiada o spoločnú starostlivosť o ich dve neplnoleté deti, syna Jacka a dcéru Brooklyn. Burton je momentálne zamestnaný nakrúcaním seriálu, keď sa objavil v druhej sérii spinoffu seriálu Tak plynie čas. Opäť dostal svoju bývalú úlohu Harrisa Michaelsa, ktorú začal stvárňovať už v roku 1988. "Vedeli ste, že Tak plynie čas bola moja prvá denná úloha? Som vďačný, že sa môžem vrátiť ako tá istá postava." 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SHEREE BURTON (@1shereeburton)

Sheree Gustin sa k rozchodu zatiaľ verejne nevyjadrila. Predčasom oznámila v instastories, že je tehotná. Zdieľala fotku zboku, na ktorej vidieť ako si drží svoje zaguľatené bruško. "Život je rozhodne plný prekvapení!" napísala k svojmu odhaleniu táto 47-ročná herečka. V januári tohto roka sa v príspevku na Instagrame zamyslela nad životom, v čom mnohí vidia aj odkaz na rozchod s manželom: "Ľudia vám ublížia, ale vždy buďte láskaví a zoberte to s nadhľadom. Nebojte sa zlyhať alebo skúšať nové veci. Učte sa zo svojich chýb, pretože budete robiť chyby... to je v poriadku!" Snáď aj svoje prešľapy berie tak, ako radí druhým, hoci jej manželovi tým iste radosť do života nepriniesla. Ktovie, čo sa ale dialo vo vzťahu, keď to po toľkých rokoch takto dopadlo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Steve Burton (@1steveburton)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie