Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príšerná tragédia televíznej hviezdy! Dva dni po pôrode jej zomrela dcérka, krátko predtým expartner!
Zdielať na

Príšerná tragédia televíznej hviezdy! Dva dni po pôrode jej zomrela dcérka, krátko predtým expartner!

Zdroj: Instagram/LG

O tom, ako môže byť osud nevypočitateľný a krutý, vie už svoje aj Lauren Goodger (35), televízna hviezdička známa z veľmi úspešnej britskej reality šou The Only Way is Essex, v skratke TOWIE. Ešte pred dvoma týždňami otvorene zdieľala so svojimi sledovateľmi svoje tehotenstvo v dlhom príspevku na Instagrame spolu s pridanou fotografiou, na ktorej ukazuje poriadne bruško. Všetko prebiehalo idylicky, no potom prišla nečakaná rana.

"Nosím svoje druhé dievčatko už 39 týždňov a len čakám na jej príchod... Bola to iná skúsenosť, pretože som mala plné ruky práce s mojím prvým dievčatkom a jednoducho bola iná situácia vo všetkom. Ale teraz čakám na príchod tohto dievčatka, ktoré zasypem láskou, láskavosťou silou a všetkým svojím časom a náklonnosťou matky. Nechcem byť nikde inde ako s mojimi dievčatkami," vyznala sa Lauren krátko pred pôrodom. ​Po úspešnom pôrode o svoju novonarodenú dcérku, ktorú nazvali Lorena, ale prišla, píše portál The Sun

Jej skonu pritom nepredchádzali žiadne zdravotné komplikácie. "Bolo to najkrajšie zdravé dieťatko, aké som kedy videla, rovnako ako jej sestra. Slovami nedokážem popísať, čo cíti matka, ktorá toľko mesiacov nosila svoje dieťa, porodila ho a potom o neho príde," zverila sa so svojou bolesťou Lauren. "Som zlomená, vrátila som sa z nemocnice, snažili sme sa s Lorenou stráviť čo najviac času a ani sa nestihli rozlúčiť. Nikdy sa s tým nezmierim, ale naučím sa žiť s Lorenou v srdci. Bude so mnou navždy a jedného dňa sa opäť stretneme. Veľmi ťa milujem," vyznala sa.

Lauren preslávilo účinkovanie v reality seriály TOWIE: 

"Nič nebolo zlé ani na nej, ani na mne, bola dokonalá, nedokážem to pochopiť," zúfa si zlomená matka. V nedeľu ráno Lauren na Instagrame zdieľala čiernobiely obrázok, na ktorom sa s jej dcérkou dotýkajú rukami. Požiadala zároveň o pochopenie verejnosti v ťažkých časoch, ktoré spolu s blízkymi zažíva. "Prosím, môžem požiadať fotografov, aby rešpektovali naše súkromie práve teraz, pretože prežívame veľa smútku aj s organizáciou pohrebu. Jednoducho potrebujem tento čas spolu s mojím dievčatkom Larose, mojou skalou, ktorá ma cez to dostáva, inak by som to neprežila...jedného dňa budem opäť s ňou... Moja Lorena, tak veľmi ťa milujem," dodala mama s pripomenutím jej ročnej prvorodenej dcérky Larose. K jej slovám v príspevku sa pripojil aj jej partner a otecko ich dcér Charles Drury, ktorý napísal: "Navždy bude s nami." Početní fanúšikovia s Lauren súcitili, čo vyjadrili aj v ich komentároch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Rose Goodger (@laurengoodger)

Zhodou okolností iba niekoľko dní pred jej pôrodom sa Lauren dozvedela o tragickej smrti jej bývalého partnera Jakea McCleana, ktorý zahynul pri nehode v Turecku, keď nezvládol vo vysokej rýchlosti zákrutu a so svojím autom zišiel z útesu. V aute s ním sedela aj jeho súčasná partnerka, rovnako v Británii známa televízna tvár Yazmin Oukhellou, ktorá ale prežila. Jeho skon Lauren pochopiteľne veľmi zasiahol. To ešte netušila, že po pár dňoch ju zasiahne ešte v oveľa väčšej miere skon jej druhorodenej dcérky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie