Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žilková šokovala pravdou o Agátinom milionárskom milencovi! TOTO ešte u nikoho nezažila!
Zdielať na

Žilková šokovala pravdou o Agátinom milionárskom milencovi! TOTO ešte u nikoho nezažila!

Zdroj: Instagram/AH

Na Medzinárodný filmový festival prišla herečka Veronika Žilková (60) spolu s dcérou Kordulou (16) vo veľmi dobrej nálade, ktorá jej vydržala po celý čas. Krátko predtým sa vrátila zo španielskej Marbelly, kde na pozvanie dovolenkovala v komfortnej vile mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (53), najnovšieho priateľa svojej najstaršej dcéry Agáty. Najskôr sa k milionárskemu hostiteľovi vyjadrovať v súvislosti so vzťahom s jej dcérou nechcela, ale po čase sa predsa len rozhovorila.

​​Agáta sa chcela zrejme mame pochváliť, čo si môže vďaka Jaromírovi dopriať a, samozrejme, chcela dopriať more a luxus aj svojim deťom, keď ich tam všetkých pozvala. Prileteli s babkou Veronikou v plnej zostave. Syn Kryšpín, ktorý bude mať o mesiac jedenásť rokov, štyri a polročná déra Mia, ako aj mladšia sestra Kordula. Nakrátko mali možnosť stretnúť sa tam aj so Soukupom, ktorý musel potom odletieť späť do Prahy kvôli pracovným povinnostiam. Zo vzťahu 53-ročného seladóna s o 16 rokov mladšou nestálou influencerkou nie sú mnohí nadšení, no Žilková si ho vraj nemôže vynachváliť.   

"Nebudem komentovať Agátu, ale z pána Soukupa som unesená. Trebárs už len preto, že po nás všetkých umyl riad. Ja som to ešte u žiadneho svojho manžela nezažila. Nikdy žiadny chlap u mňa, alebo u Agáty riad neumýval. Riaditeľ televízie sa zdvihol a šiel umývať riad, my sme s Agátou obidve odpadli, takže ja tomu vzťahu strašne fandím, pretože si myslím, že má dobré srdce," zverila sa pre Blesk Žilková. Soukupa poznala už aj predtým, svojho času pre jeho súkromnú televíziu nakrúcala živú nočnú show Co mi nedá spát"Po pár dieloch to bolo veľmi úspešné, ale manžel v tom čase šiel do politiky a nebolo vhodné, aby som pokračovala v nakrúcaní, takže som to ukončila. Bola to jedna z mnohých prác, ktoré som kvôli manželovi opustila," poznamenala s jasnou pripomienkou, čo všetko pre neverného Stropnickéo obetovala.

Takto sa Soukup vo svojej televízii pochválil romancou s Agátou:

"Ja som zatiaľ všetkých Agátiných partnerov poznala tak, že ju využívali, alebo z nej profitovali. Tento pán nepotrebuje, aby na nej mediálne profitoval. Vlastne im strašne držím palce, obaja sú extravagantní, nekonvenční a obaja sú takí pankáči, čo milujem, takže by som bola strašne rada, keby im to nejaký čas fungovalo. Musím povedať, že ako matka som nadšená,"pochvaľovala si dcérinho partnera Veronika Žilková, ktorá ale vo svojich vzťahoch veľmi šťastnú ruku nemala. 

Agáta je do staršieho partnera zjavne veľmi zaľúbená:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Ďalší dôvod, prečo trochu nadržiavam pánovi Soukupovi, je, že Kryšpín, ktorý sa cíti ako ochranca svojej matky, mal zatiaľ problém so všetkými partnermi svojej matky, pretože tú mamu nechcel dať. Keď sa objavil pán Soukup a hral dve hodiny s Kryšpinom ping-pong, tak prišiel za mamou do kuchyne a povedal: ‘Mami, všimla si si, že je podobný Jamesovi Bondovi?‘ Začal ho jednoducho brať, takže druhý pozitívny bod, držme im palce," dodala herečka informáciu, ktorú rozhodne možno považovať za najdôležitejšiu. Agátine deti to nemajú práve jednoduché s novými "ockami" každé tri mesiace a je fajn počuť, že by jedného z nich konečne obe s radosťou prijali.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie