Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Takmer šesť rokov spolu, dve deti a KONEČNE aj svadba! Herecký pár sa vzal v úplnom utajení!
Zdielať na

Takmer šesť rokov spolu, dve deti a KONEČNE aj svadba! Herecký pár sa vzal v úplnom utajení!

Zdroj: Profimedia

Niektoré páry tvrdia, že papier k láske nepotrebujú, iné si na svadbu nevedia nájsť čas, ďalšie roky šetria na poriadny žúr a niektoré prosto len čakajú na "správnu konšteláciu. Nevedno, čo bolo dôvodom v prípade symaptického hereckého páru, že čakali vyše päť rokov, kým sa rozhodli povedať si "áno". Isté je len to, že to už konečne spravili.

​​Kirsten Dunst (40) sa po piatich rokoch konečne zosobášila so svojím dlhoročným priateľom a otcom svojich dvoch detí Jessem Plemonsom (34). Podľa zdroja Page Six si dvojica povedala "áno" minulý víkend na Jamajke v luxusnom rezorte Golden Eye v Ocho Rios. Tropické miesto je známe tým, že inšpiruje kreatívne typy. Práve tu Ian Flemming napísal rovnomenný román o Jamesovi Bondovi a Sting napísal pieseň Every Breath You Take.

Pár sa k sobášu oficiálne nevyjadril, strohé vyjadrenie prišlo len od ich zástupcu: "Môžem len potvrdiť, že sa vzali. Žiadne ďalšie podrobnosti neposkytneme." Dvojica nie je aktívna ani na sociálnych sieťach, hoci Kirsten má profil na Instagrame, jej posledný príspevok je z 1. apríla, keď zverejnila jedinú spoločnú fotku s Jessem.

Pozrite sa, ako to páru ladilo pre kamerou vo filme Sila psa:

Dvojica sa prvýkrát stretla v roku 2015 pri nakrúcaní seriálu Fargo, v ktorom hrali manželský pár. Chodiť spolu však začali až v roku 2016 po tom, čo sa Dunst rozišla so svojím vtedajším priateľom Garrettom Hedlundom. Zasnúbili sa necelý rok nato, počas udeľovania Zlatých glóbusov v januári 2017.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Hviezda filmu Sila psa, SpiderMan či Skryté čísla a jej manžel známy napríklad rovnako z oscarového filmu Sila psa, ale aj Írčan, či zo seriálu Perníkový tatko, privítali na jar 2018 syna Ennisa a vlani syna Jamesa Roberta. Začiatkom tohto roka boli obaja herci nominovaní na Oscara za svoje úlohy vo filme "Sila psa", v ktorom opäť hrali novomanželov. Dunstová vo februári povedala, že sa "navzájom nazývajú manželom a manželkou", ale že svadbu odložili kvôli pandémii a druhému dieťaťu. Teraz sa uuž nazývajú manželmi konečne aj s potrebným papierom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie