Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Stretnutie exmilencov po 20 rokoch! Jágr s Verešovou si veselo hrkútali, čo na to ich polovičky?!
Zdielať na

Stretnutie exmilencov po 20 rokoch! Jágr s Verešovou si veselo hrkútali, čo na to ich polovičky?!

Archívna reportáž

Medzi celebrity, ktoré zavítali na Medzinárodný filmový festival do Karlových Varov rozhodne patrí aj hokejová hviezda Jaromír Jágr, ktorý v marci oslávil už 50 rokov života. Stále však hrá hokej a do dôchodku sa nechystá. Doteraz sa však nestihol oženiť a mať dieťa, hoci záujemkýň má iste dosť. S pár krásavicami aj vážne chodil, ale po pár rokoch to s každou radšej ukončil. Teraz žije už vyše dva roky s mladou modelkou Dominikou Branišovou (27), s ktorou prišiel aj do Karlových Varov a ihneď sa obaja stali terčom záujmu. Pred pár rokmi tam na červenom koberci debutoval s predchádzajúcou partnerkou Veronikou Kopřivovou (30), ktorá je už šťastne zadaná a vlani sa jej narodila aj dcérka Ella.

​Po červenom koberci sa Jágr s Dominikou teraz neprešiel, vybral sa s ňou radšej na vyhlásenú párty. Tam ho čakalo prekvapenie v podobe stretnutia s krásnou Andreou Verešovou (42), ktorá bola jeho vážnou partnerkou v rokoch 1998 až 2003 a nejaký čas s ním žila aj v USA, keď hral hokej v NHL. Ona sa po rozchode s ním po čase vydala za bohatého, úspešného a dobre vyzerajúceho právnika Daniela Volopicha (58), s ktorým má dve deti. Stále je vyhľadávanou modelkou a ozdobou každej spoločenskej udalosti. Je vyhlásená aj odvážnymi modelmi šiat, ktoré odhaľujú jej dokonalé telo.

Nečudo, že sa Jaromír rád pokochal aj pri tomto stretnutí jej krásou a stretnutie okomentoval hneď aj na Instagrame. "Od roku 1998 do roku 2003 sme sa videli takmer každý deň. A potom takmer 20 rokov nič. Až do nedele 3. júla 2022 na večierku v Karlových Varoch. Rád som vás stretol na skvelom večierku," napísal k fotografii, na ktorej je so svojou súčasnou partnerkou Dominikou Branišovou, s Andreou Verešovou a jej manželom Danielom Volopichom. Aby toho nebolo málo, pridal ďalšie dve fotografie z doby, keď randil s Andreou. Tvorili napohľad atraktívny pár, ale po čase zistili, že sa k sebe nehodia.  

Na festivale v Karlových Varoch sa stretla domáca aj svetová herecká a šoubiznisová smotánka: 

​Andrea to po rozchode vyjadrila za oboch. "Medzi mnou a Jaromírom sa hromadili rôzne problémy. Sme každý úplne iný. Už sme si nerozumeli. Samozrejme, spojovalo nás veľa pekných chvíľ. Mali sme sa a stále sa máme radi, sme kamaráti. Jednoducho sme po troch rokoch prišli na to, že začali prevládať nezhody a hádky. Rozchod sme odkladali," zverila sa krásna Verešová v roku 2003. Snáď na ňu Dominika Branišová veľmi nežiarlila, hoci treba uznať, že Andrea schová do vrecka azda každú. Na rozdiel od nej je Dominika napohľad skromnejšia a nerada sa na verejnosti predvádza s Jágrom. Volia skôr súkromnejšie podujatia so svojimi známymi. Teraz urobili výnimku. K ich zásnubám, ako mnohí očakávajú, zatiaľ nedošlo. 

Niekdajší milenci Jaromír a Andrea sa stretli na festivale vo Varoch aj so svojimi terajšími polovičkami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie