Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Leošova Monika krátko po pôrode chudne a chudne! Priznala, čo je za rapídnym úbytkom váhy!
Zdielať na

Leošova Monika krátko po pôrode chudne a chudne! Priznala, čo je za rapídnym úbytkom váhy!

Archívna reportáž

Zdá sa, že populárny moderátor Leoš Mareš (46) našiel vo svojej súčasnej manželke Monike Marešovej (41) presne to, čo hľadal. Jej výrazná tvár a vysoká štíhla postava zaujme snáď každého. O svoju figúru neprišla ani tehotenstvom. Ba ako sa ukazuje, po troch mesiacoch od pôrodu dcérky Alex je vraj ešte štíhlejšia, až to hraničí s priam nezdravou chudosťou. Monika vysvetlila, čo je za tým.

Našťastie sa nič vážne s Monikiným zdravím nedeje, ani nehladuje. "Nedržím diétu, nie je to zámerné. Myslím, že je to dojčenie. Alex je plne dojčená, tak je to taká ‘vysávačka‘," zverila sa s jej "materskou diétou". Je však pravda, že počas tehotenstva veľmi nepribrala. Iste za to môžu aj jej gény, hoci ​Monika sa nespolieha iba na ne. Pravidelne beháva, cvičí a dodržiava zdravú životosprávu. Počas tehotenstva a po pôrode trochu zvoľnila, dopraje si ale teraz dlhé prechádzky s kočiarom s Alex. "Jem, jem veľa a jem sladké. Zároveň som však neprestala mať rada zdravé veci. Sú to gény a je to dojčenie," povedala Marešová pre Ahaonline.cz. "Dojčite, dojčite, nespite," odporúča s istou mierou vtipu manželka Leoša Mareša. Letné mesiace trávi spolu s ním a dcérkou najradšej na chalupe v Južných Čechách, kde sa cítia najlepšie. Odtiaľ zdieľal moderátor na Instagrame aj fotku svojej manželky, kde stojí s dcérkou v náručí oblečená len v bikinách. 

Ako iste aj očakával, obdivné komentáre na seba nedali dlho čakať. "Teda, tá má postavu. Ako keby nikdy nerodila, máte doma, Leoš, poriadnu kočku! A  Alex je veľmi roztomilá," napísala do komentárov jedna z jeho obdivovateliek. "Zaujímalo by ma, ako to tie ženské robia, že po pôrode vyzerajú ako reklama na spodnú bielizeň, keď ja som vyzerala ako reklama na odtučňovací tábor,” sebakriticky poznamenala  ďalšia. Leoš je iste pyšný na manželku, na dokonalý výzor žien si veľmi potrpí, ako priznala aj topmodelka Michaela Kociánová, s ktorou jeden čas chodil. Zatiaľ čo ona rada chodila v súkromí nenalíčená a nenastylovaná, on jej to podľa jej slov mal vyčítať.

 Leoš našiel podľa vlastných slov v Monike svoju spriaznenú dušu:

​Monika Marešová priznala, že teraz veľa času na svoju úpravu popri starostlivosti o dcérku veru ani ona nemá. "Umyť tvár aspoň raz denne a dať si raz denne krém, to je vrcholom mojej starostlivosti," zverila sa pre CNN Prima News a dodala, že sa teší, až malá začne normálne jesť, aby si mohla dopriať aj nejakú nadštardantnú starostlivosť."Chodím na botox, aj keď teraz samozrejme, bohužiaľ, nie. Ale teším sa, až zas pôjdem. Prvýkrát som si ho nechala dať asi v 35 rokoch," prezradila. "Je v poriadku, že sa chceme páčiť samy sebe a  starnúť s gráciou. Ale aby bol človek vypnutý tak, že nevidieť, koľko mu je, podľa mňa nie je správne," snažila sa vysvetliť svoj postoj k tejto kontroverznej metóde na omladenie tváre. Mareš je iste spokojný, ako na seba Monika dbá. No ako je jasné, nie je to len dojčením, že Monika je už v predtehotenskej forme - Mareš ukázal videjko, kde je v podrepe oprená o stenu a posilňuje tým spodnú časť tela. Predsa len teda na figúre aj cielene maká.

Monikinu postavu tehotenstvo nijak nepoznačilo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie